Da li je ovo kraj popravljanja šminke u toku dana?

Da li je ovo kraj popravljanja šminke u toku dana?

Autor: | 04/09/2019

0

Koliko ste puta poželeli da zaboravite na ogledalo i korekciju šminke? Verujemo da ste se više nego jednom zapitali da li postoji šminka otporna na sve, koja vas neće izneveriti.

Konačno možete da se opustite jer Avon donosi laganu i pouzdanu True Power Stay kolekciju, kreiranu da pruži besprekoran izgled tokom celog dana – kao da ste se upravo našminkali. 

Po čemu se izdvajaju Avon True Power Stay ruž za usne i tečni puder?

Ispod su odgovori na sva pitanja koja bi mogla da vas zanimaju.

Pitanja & odgovori: Avon True Power Stay ruž za usne

 

Šta Avon True Power Stay ruž za usne čini posebnim?

U pitanju je tečni ruž, sa paletom od 10 nijansi, koji usnama pruža prijatan osećaj i vibrantnu boju, punih 16 sati! Ostaje na usnama čak i tokom obroka, ne ostavlja otiske, tako da nećete morati da gubite vreme tokom dana na proveravanje i popravljanje šminke.

 

Kome je namenjen?

Svima nama nezadovoljnim ruževima koji se brzo iznose i obrišu sa usana. Takođe, i nama razočaranim tzv. “dugotrajnim” ruževima koji ne ispunjavaju obećanje – čija tekstura na usnama izaziva neprijatan osećaj ili gube intenzitet boje tokom dnevnih aktivnosti. 

 

Po čemu je drugačiji od ostalih ruževa na tržištu?

Baza ruža Avon True Power Stay ne sadrži vosak, što mu garantuje intenzivne, žive boje. Otporan je na prenošenje, tj. nema otisaka – pa nećete morati da se brinete da će se razmazati ili izbledeti čak ni tokom obroka. Pruža prijatan osećaj, jer je formula prilagodljiva pokretima usana.

 

Koje su glavne prednosti ovog ruža?

  • True Power Stay ruž je dugotrajan: Obezbeđuje vam i do 16 sati besprekornog izgleda, zahvaljujući formuli koja ne ostavlja otiske i zadržava se nepromenjena na usnama čak i tokom obroka. 
  • Boje ostaju intenzivne: Baza ruža za usne True Power Stay formulisana je bez voska, tako da su boje vibrantne od jutra pa sve do večeri. 
  • Formula se prilagođava pokretima usana za osećaj prijatnosti prilikom nošenja. 

 

Hoće li ovaj ruž ostati nepromenjen na usnama i tokom obroka?

Apsolutno! Bilo da s prijateljima uživate u večeri ili ste na romantičnom sastanku sa voljenom osobom, možete se osloniti na ruž True Power Stay i osećati se samouvereno. 

 

Većina dugotrajnih ruževa baš i nije prijatna za nošenje. Kakav je True Power Stay po tom pitanju?

Baza ruža True Power Stay formulisana je bez voska, što mu pruža trajnu i blistavu boju. Bez obzira na to da li ste na treningu ili na večeri sa prijateljima, True Power Stay ostaje svež, prijatan za nošenje i intenzivne boje, odajući tokom čitavog dana utisak kao da ste ga upravo naneli. 

 

Od koliko se nijansi sastoji kolekcija?

True Power Stay ruževi su dostupni u 10 različitih nijansi bogatih pigmentima, od pažljivo probranih nude i pink nijansi, preko senzualnih ljubičastih do klasičnih crvenih. 

Pitanja & odgovori: Avon True Power Stay tečni puder

 

Šta odlikuje tečni puder Avon True Power Stay

U pitanju je proizvod bez ulja, koji je nemasan, nekomedogen i testiran od strane dermatologa. Budući da je vodootpornan, tečni puder True Power Stay čini da koža izgleda besprekorno tokom 24 sata. Ostaje svež bez obzira na vrućine, visoku vlažnost ili niz neprekidnih aktivnosti. True Power Stay se neće obrisati s lica kada dođe u kontakt sa odećom.

 

Po čemu je drugačiji od ostalih tečnih pudera na tržištu?

S veoma laganom i vodootpornom formulom, tečni puder True Power Stay pruža srednje do potpuno prekrivanje, sa mat finišem koji ne isušuje kožu i ne blokira pore, te ostaje svež čak i pri visokim temperaturama i vlažnosti vazduha ili kontinuiranim aktivnostima. Daje prirodan izgled i ne briše se u kontaktu sa odećom.

 

Od koliko nijansi se kolekcija sastoji?

Od petnaest nijansi.

 

Šta su najveće prednosti ovog pudera?

Tečni puder True Power Stay pruža celodnevno prekrivanje nepravilnosti i trajan prijatni osećaj. Vodootporan i izrazito lagane formulacije, obezbeđuje srednje do potpuno prekrivanje, te ostaje svež uprkos vrućini, vlažnosti i nizu aktivnosti. Ne ostavlja tragove na odeći. 

 

Da li je tečni puder True Power Stay vodootporan?

Da, vodootporan je, ne prenosi se na odeću i prkosi vrućini, znoju, vlažnosti, te i nakon 24 sata izgleda kao da ste ga tek naneli. 

 

Da li je tečni puder True Power Stay pogodan i za osobe sa osetljivom kožom?

Da, preporučuje se osobama sa svim tipovima kože. Nekomedogen je i dermatološki testiran.

 

Kako da izaberete pravu nijansu?

Postoje tri različite nijanse istog intenziteta, ali različith podtonova. Testirajte različite nijanse duž vilične kosti. Nijansa koja “nestaje” na vašoj koži, tj. kao da se “utapa” u nju, prava je za vas.

 

***

Novi Power Stay ruž za usne (599 dinara) i Power Stay tečni puder (799 dinara) dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Avon lepota

Najnovije vesti