One su rekle DA upadljivom ružu: Ne bez razloga – on može biti „tačka na i“ celokupnog outfita

One su rekle DA upadljivom ružu: Ne bez razloga – on može biti „tačka na i“ celokupnog outfita

Autor: | 25/09/2019

0

Natali Portman je još jednom potvrdila teoriju da s crvenim usnama nema greške. U ovom slučaju, one su zvezda kompletnog looka – ni naglašenim trepavicama nije pošlo za rukom da ih zasene.

Lejdi Gaga nas je navikla na dramatična izdanja. A hot ružičasta nijansa savršeno je upotpunila ovu originalnu mejkap bajku baziranu na zlatu, srebru, perju i kristalima. I pojačala utisak!

Vino na usnama... Lili Kolins očigledno zna da se bogatim bordo nijansama ne može osporiti ni zavodljivost ni elegancija. Poenta je samo pronaći onu koja će najbolje pristajati vašem tenu.

Iako je čokoladni ruž raritet na venčanjima, na reviji Moschino Džidži Hadid je dokazala da ne postoji opravdan razlog za to.

Kejti Peri je jedna od najvećih ljubiteljki odvažnih nijansi među celebrity damama. Ljubičasta se posebno istakla među njima, te je često zapažamo na njenim usnama, ali i kosi. Hrabro, nema šta!

Da li biste vi poneli neku od ovih odvažnih nijansi?

Ukoliko se libite da to učinite jer strahujete od razmazivanja i fleka na odeći, imamo sjajne vesti: Avon je lansiralo novi ruž True Power Stay, postojan čak do 16 sati i dizajniran tako da ne ostavlja tragove. Ovaj novi mejkap saveznik otporan je na toplotu, vlagu i spreman da izdrži i stotine poljubaca. Obezbeđuje usnama intenzivnu, mat boju koja od jutra do večeri izgleda kao da ste je upravo naneli. Pritom, dolazi u čak 10 nijansi – od nežnih nude tonova do raskošnih crvenih i ljubičastih boja.

Potražite ga u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Avon