Ove praznične sezone sačuvajte nezaboravne trenutke sa najmilijima

Ove praznične sezone sačuvajte nezaboravne trenutke sa najmilijima

Autor: | 03/01/2024

0

Ove praznične sezone sačuvajte nezaboravne trenutke sa vašim najmilijima: pakovanje najpoznatije čokolade na svetu sada se može personalizovati fotografijama porodice i prijatelja

Kinder, najpoznatiji čokoladni brend za decu, u kome već više od pedeset godina uživaju sve generacije, ove praznične sezone iznenadio je svoje obožavaoce mogućnošću personalizacije čuvenog pakovanja, pa se umesto nasmejanih dečjih lica na prednjoj strani Kinder Chocolate može naći lice vašeg deteta ili neke druge voljene osobe.

Promo

 

Drevni Asteci su smatrali da je čokolada hrana bogova, a u nekim kulturama je bila vrednija od zlata. Čokolada se i danas smatra jednim od najlepših poklona koje možemo darivati dragim ljudima – porodici i prijateljima, a zbog svoje simbolike uvek je izraz ljubavi i znak pažnje.

Budući da su praznici pravo vreme da razveselimo najmilije, Kinder, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, koji je skoro šest decenija sinonim za kvalitet i poverenje, svojim korisnicima donosi mogućnost personalizacije pakovanja njihove najpopularnije čokolade.

Sve što treba da uradite je da posetite stranicu www.kinderchocolate.rs, odaberete željenu fotografiju i odštampate personalizovani omot Kinder čokolade koji se zatim mora iseći prema uputstvima i umotati pakovanje Kinder Chocolate od 100 g. Pored fotografije, možete ostaviti i personalizovanu poruku najmilijima ili izabrati neku od već predloženih.

Promo

 

Mogućnost izrade personalizovanog omota za Kinder Chocolate traje do 31. januara 2024. i odnosi se samo na Kinder Chocolate od 100 g.

Pored personalizovanih pakovanja i poruka, Kinder božićni svet u decembru nudi i pregršt drugih iznenađenja – od adventskih kalendara, specijalnih Kinder čokoladnih figurica u obliku Deda-Mraza, srećnog Sneška ili srca, do Kinder proizvoda kreiranih za deljenje i božićne dekoracije koji će svaki prostor učiniti magičnim, kao i Kinder plišane igračke kojima mališani ne mogu da odole.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još