Susret iskustva, ukusa i tradicije

Susret iskustva, ukusa i tradicije

Autor: | 02/06/2023

0

Krajem maja u našem glavnom gradu desio se susret iskustva, ukusa i tradicije na radionici iz kategoriji tekile i brendu Sierra tequila. Tokom jednodnevnog druženja imali smo priliku da ugostimo i upoznamo globalnog brend ambasadora Sierra tequila, Mario Kappes-a.

Promo

 

Mario je zaštitno lice Sierra tequila brenda i čovek sa višedecenijskim iskustvom u alkoholnoj industriji. Nagrađivan brojnim međunarodnim priznanjima, Mario je vremenom stekao status zvezde i njegovo prisustvo na svakom masterclass-u, radionici, sajmu iziskuje veliko interesovanje i uvek se traži mesto više. Kroz inspirativne priče Maria, gosti, među kojima su bili mladi članovi profesionalne barmenske zajednice Srbije i brojni mediji, su saznali sve o autentičnom proizvodnom procesu tekile, porodičnoj tradiciji i strasti koja se prenosi sa generacije na generaciju u destileriji Sierra Unidas.

Promo

 

Gosti su imali privilegiju da se upuste u jedinstvenu degustaciju nekoliko vrsta Sierra tequila-e i time se bolje upoznaju sa čarima ovog magičnog brenda i da svedoče i njegovom kvalitetu. Sierra tequila u svom portfoliju sadrži Sierra Silver i Sierra Reposado tekilu, koje su napravljene od 65% plave agave i kvalitetne meksičke šećerne trske, kao i Sierra Antiguo Plata i Sierra Antiguo Anejo koje su napravljene od 100% plave agave što joj daje na kvalitetu i aromi. Naravno, neizostavni deo ove posebne večeri bio je trenutak kada je Mario predstavio najnoviji proizvod u Sierra portfoliju, Sierra Tropical.

Promo

 

Ova novina na tržištu predstavlja idealan spoj autentične Sierra Tequile Silver sa sočnim ukusima manga, passion fruit-a i primesom ljutog čilija. Sa niskim sadržajem alkohola od 18%, Sierra Tropical je savršen izbor za sve one koji žele da uživaju u laganim i voćnim ukusima i sebi priušte nezaboravno iskustvo dok ispijaju novu Sierra Tropical tekilu. Sierra Tropical je pažljivo kreiran liker sa tekilom bez upotrebe veštačkih aroma, koristeći samo visokokvalitetne sastojke poput prirodnih aroma i koncentrata manga i passion fruit-a. Nakon edukativne radionice, Mario je svoje znanje prikazao u popularni beogradskom koktel baru Barblija, gde je demonstrirao svoje majstorstvo u pripremi koktela. Svojim znanjem i veštinom, Mario je oduševio prisutne goste, pripremajući inovativne koktele koji su osvojili srca svih ljubitelja tequile.

Promo

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti