Neće te izneveriti: Dugotrajni mat ruž za usne sa hijaluronskim jezgrom koji neguje i hidrira

Neće te izneveriti: Dugotrajni mat ruž za usne sa hijaluronskim jezgrom koji neguje i hidrira

Autor: | 02/03/2023

0

Ruž za usne je deo obaveznog nesesera svake žene i najpopularniji proizvod za šminkanje. Njegovu magičnu moć otkrivate već njegovim prvim nanošenjem na usne. Zato je od velike važnosti izabrati ruž koji će ispuniti sva tvoja očekivanja.

Promo

 

Kompanija Avon kreirala je novi Hydramatic Matte ruž za usne – mat ruž za usne sa hidrirajućim hijaluronskim jezgrom koji ćete odmah zavoleti. Ovaj ruž neguje tvoje usne, hidrira ih i ne isušuje, pa one deluju punije i nežnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidrirajuće hijaluronsko jezgro ovog mat ruža pruža negu i zaštitu u isto vreme.

Promo

 

Ako su vaše usne suve ili vam je potrebna dodatna zaštita, za vas je najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic Matte ruž za usne sadrži više od 50% sastojaka koji hidriraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidrirane u isto vreme zbog posebnog mat efekta sa hijaluronskom kiselinom.

Promo

 

Novi Hydramatic Matte ruž za usne dostupan je u Avon brošuri od 1. marta po ceni od 799 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo