Stvari koje vole posetioci centra grada: Poznati glumci oživeli osamdesete u nesvakidašnjoj kampanji Rajićeva Shopping Centra

Stvari koje vole posetioci centra grada: Poznati glumci oživeli osamdesete u nesvakidašnjoj kampanji Rajićeva Shopping Centra

Autor: | 10/02/2023

1

Ukoliko tražite mesto za obeležavanje dana ljubavi sa stilom i ukusom, Rajićeva Shopping Centar prava je destinacija za Vas. Specijalno za Dan zaljubljenih, u Rajićevoj možete pronaći najbolje od svetskih brendova, uz sjajne poklone i popuste.

Mina Dishlenkovich

 

Doživite neodoljivu privlačnost jedinstvenog iskustva kupovine i izaberite poklon za voljenu osobu ili sebe. Kolekcije brendova koje možete pronaći u Rajićevoj obuhvataju najnovije modne trendove, tako da ćete sa sigurnošću pronaći nešto što odgovara vašem stilu i ukusu.

Mina Dishlenkovich

 
 
 

Međutim, Rajićeva Shopping Centar ne oslanja se na klasične modne trendove, već predstavlja i moderne, urbane komade koji će vas izdvojiti iz mase. U kampanji „Stvari koje volimo“, uz naše eminentne glumce Viktora Savića i Aleksandra Radojičića, prikazali smo kreiranje unikatnog stila i hrabrost da aktuelnim komadima rekreiramo retro trendove iz osamdesetih godina, pružajući potpuno novi šoping doživljaj.

Mina Dishlenkovich

 
 

Prepustite se trenucima koji se razlikuju od svakodnevnih komercijalnih aktivnosti, jer šoping u Rajićevoj predstavlja nešto više od obične kupovine. To je mesto gde jutro počinje uz prvu kafu dok se grad budi, a dan se nastavlja u toplini zajedničkih trenutaka sreće, u odmoru i uživanju u prelepom panoramskom pogledu iz nekih restorana, dok muzički i kulturni sadržaji upotpunjuju vašu svakodnevicu i dan čine posebnim. Sve su to „Stvari koje volimo“ u Rajićevoj, a koje prave razliku između obične kupovine i jedinstvenog iskustva po kome je tržni centar u srcu grada prepoznatljiv.

Mina Dishlenkovich

 
 

Pridružite se našoj kampanji „Stvari koje volimo“ i od 6. do 16. februara napišite koje stvari vi volite u Rajićevoj, ubacite vašu poruku u poštansko sanduče u našem kutku na Centralnom trgu i očekujte brojne poklone!

Mina Dishlenkovich

 
 

Potražite inspiraciju na Instagram profilu Rajićeva Shopping Centra i doživite autentično iskustvo kupovine u omiljenoj gradskoj destinaciji. Neka ovaj februar bude ispunjen ljubavlju i stvarima koje volimo #ugrada!

Mina Dishlenkovich

 

Mina Dishlenkovich

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Mina Dishlenkovich