Još jedna muzička premijera na Music Awards Ceremony (MAC): Nikolija najavila remek – delo!

Još jedna muzička premijera na Music Awards Ceremony (MAC): Nikolija najavila remek – delo!

Autor: | 16/01/2023

0

Samo nekoliko dana nakon što je Sara Jo najavila predstavljanje čak dve nove numere na najvećoj muzičkoj manifestaciji u regionu u organizaciji Skymusic-a, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u Štark Areni 26. januara, princeza trap zvuka, Nikolija, obradovala je svoje fanove, najavivši svoju premijeru!

Na svom Instagram profilu popularna Nikolija otkrila je da će publika po prvi put imati priliku da čuje refren njene nove pesme, takođe na MAC-u, istog dana.

„Jedva čekam da videte ovo savršenstvo“ – rekla je Nikolija i dodala da je novu numeru radio Rasta. Kako je najavila, snimanje spota za „ovo remek – delo“ krenulo je danas, a ceo snimak pogledajte u nastavku:

Instagram

 

Nikolija je nominovana za prestižne MAC nagrade sa numerama „Pilot“, „Dodole“, „Aurora“, „Divlja orhideja“, „Ulice“ i „Gringo“ u kategorijama TRAP, BALKAN TRAP, URBAN POP, NEW AGE KOLABORACIJA, MUSIC VIDEO i VIRAL, za koje publika može da glasa putem zvaničnog sajta manifestacije, kao i putem zvaničnog YouTube kanala.

Ceremonija dodele nagrada je zakazana za 25. i 26. januar u Štark Areni, kada se očekuju i spektakularni nastupi najvećih muzičkih zvezda iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, ali i još mnogobrojna premijera izvođenja novih numera, ali i brojna druga iznenađenja, najavili su organizatori!

Svoje učešće do sada su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs live production

Najnovije vesti