Nameštaj, rasveta i kućna dekoracija sa potpisom čuvenog britanskog brenda: TOM DIXON konačno u Beogradu!

Nameštaj, rasveta i kućna dekoracija sa potpisom čuvenog britanskog brenda: TOM DIXON konačno u Beogradu!

Autor: | 30/12/2022

0

Luksuzni britanski brend “Tom Dixon” specijalizovan je za nameštaj, rasvetu i kućnu dekoraciju, a radovi sa ovim potpisom deo su kolekcija velikih muzeja kao što su “Muzej Viktorije i Alberta” u Londonu, “MoMa” u Njujorku, Centar “Žorž Pompidu” u Parizu.

Osnivač i kreativni direktor Tom Dikson izuzetan je inovator koji je postao poznat još sredinom osamdesetih. Sa estetikom koja je suštinski inspirisana britanskim korenima brenda, njegovi proizvodi su međunarodno priznati i cenjeni zahvaljujući pionirskoj upotrebi materijala i tehnika. Danas se Dikson smatra jednim od najznačajnijih dizajnera Velike Britanije, ali je velika zvezda i na međunarodnoj sceni.

Promo

 

Linija proizvoda kreće se od rasvete do nameštaja, od dekorativnih predmeta za domaćinstvo do mirisa koji se distribuiraju u više od 65 zemalja sveta.

Tom Dikson ističe se upotrebom sirovih materijala koje bira, postižući forme jedinstvene originalnosti. Opsednut je idejom stvaranja nesavršenog, organskog osvetljenja, a u saradnji sa švedskim dizajnerskim kolektivom „FRONT“ kreirao je kolekciju rasvete „MELT“.

Promo

 

„MELT“ izaziva različite impresije, od utiska da je istopljeno staklo, unutrašnjost glečera koji se topi ili čak slika dubokog svemira. Kolekcija obuhvata visilice, zidne lustere, podne i stone lampe u raznim bojama. Predstavlja idealno i efektno rešenje, kako u privatnim enterijerima, tako i u komercijalnim objektima kao što su restorani i hoteli.

Promo

 

Salon „K41“ na naše tržište doveo je brojne renomirane brendove dizajnerskog nameštaja, „Buster + Punch“, „Boca Do Lobo“, „Rug'Society“, a i zvanični je distributer brenda „Tom Dixon“ za Srbiju. Celokupan asortiman, od rasvete do kućnog asesoara, dostupan je u prodajnom salonu „K41“, Aleksinačkih rudara 39d, kao i u onlajn-prodavnici na sajtu www.k41.rs.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti