Svetska putnica pije samo VODAVODU: Osvojila je čak i Katar

Svetska putnica pije samo VODAVODU: Osvojila je čak i Katar

Autor: | 02/12/2022

0

U grupi navijača koja je u organizaciji zvanične vode Fudbalske reprezentacije Srbije boravila u Kataru bila je i Jovana Kvržić, najpoznatija travel blogerka, koja se posebno oduševila činjenicom da je VODAVODA ne samo podrška orlovima već i izuzetno cenjena među potrošačima u ovoj bogatoj državi.

Promo

 

‒ Ovo je moja omiljena voda u Srbiji, a posebno se oduševim kada je vidim i negde napolju – kaže Jovana.

Stvorena u netaknutoj prirodi koja okružuje banju Vrujci, na dubini od 605 metara, jedna od najkvalitetnijih arteških voda na svetu lako je osvojila Bliski istok. Prisutna je ne samo na više od trista prodajnih mesta u Kataru, već i u Saudijskoj Arabiji, Bahreinu, Kuvajtu i Omanu.

Promo

 

‒ U Kataru je prisutna u skoro svakoj prodavnici i kafiću – sa zadovoljstvom ističe blogerka koja je u poslednje dve godine obišla više od sedamdeset zemalja planete.

Promo

 

VELIKA PODRŠKA NAVIJAČA

Zvanična voda naše reprezentacije organizovala je odlazak u Dohu osamdesetočlanog navijačkog tima kako bi zahvalila partnerima, zaposlenima i lojalnim kupcima koji su osvojili nagradno putovanje na Mundijal tokom letošnje nagradne igre Prirodno inteligentan izbor.

Promo

 

Malo je reći da je ova velika navijačka grupa svim srcem navijala i davala zdušnu podršku kako pre početka meča na ulicama Dohe, tako i sa tribina tokom prvog meča Srbije. Deo menadžmenta sa predstavnicima lokalnih distributera pružao je podršku i tokom meča sa Kamerunom.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti