Tradicionalna donacija kompanije Imlek povodom Svetskog dana deteta

Tradicionalna donacija kompanije Imlek povodom Svetskog dana deteta

Autor: | 21/11/2022

0

Povodom Svetskog dana deteta, kompanija Imlek, regionalni lider na tržištu mleka i mlečnih proizvoda, obradovala je veliki broj mališana iz dečijih ustanova širom Srbije. Ovim povodom kompanija je deci poklonila njihove omiljene mlečne proizvode, poput Moja Kravica čokoladnog mleka i Moja Kravica milkšejkova uz zanimljive proizvode neophodne za svakodnevni život.

Donacije su uručene Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada, Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ iz Pančeva i Dnevnom boravku Stari grad, Čukarica, Voždovac, Vračar i Domu za decu i omladinu sa oštećenjem sluha u okviru Centra za smeštaj i dnevni borabak dece i omladine ometene u razvoju u Beogradu. 

Stefan Simonović

 

Društveno odogovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek, čemu svedoče tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koristeći svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim članovima zajednice. Kompanija, bez izuzetka, kontinuirano obeležava važne datume koji u fokus stavljaju decu. 

- Svetski dan deteta idealna je prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svakog društva, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Kompanija Imlek, skoro 70 godina, vodeći se misijom da pomogne najmlađim članovima zajednice, iz godine u godinu doprinosi sigurnom i bezbrižnijem odrastanju. Nadamo se da ćemo ovim potezima motivisati i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek. 

Stefan Simonović

 

Svetski dan deteta je godišnji međunarodni događaj koji se slavi 20. novembra, ustanovljen od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim državama sveta slavi istog dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti