Od 14. decembra stiže serija “Zlatni dani” snimana po poslednjem scenariju legendarnog Gordana Mihića

Od 14. decembra stiže serija “Zlatni dani” snimana po poslednjem scenariju legendarnog Gordana Mihića

Autor: | 07/12/2020

0

Nakon tri uspešne saradnje – serija „Državni službenik“, „Nek ide život“ i „Neki bolji ljudi“ – TV Pink s ponosom najavljuje novi projekat sa Telekomom Srbija: humorističku seriju „Zlatni dani“, koja na najgledanijoj komercijalnoj televiziji počinje da se emituje 14. decembra u 20 časova.

Serija „Zlatni dani“, rađena po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića, a u režiji Marka Sopića, donosi duh prošlih vremena i na televiziju vraća seriju koja podseća na najbolja humoristička ostvarenja. Prema rečima izvršnih producenata Anite Todorović i Nine Radulović ispred “Stella Production”, ovo je priča o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, o nesnalaženju, o pravu na ljubav koje ne zastareva, baš kao ni pravo na smeh ili suze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)


Radnja serije “Zlatni dani” smeštena je u Beograd i prati mladi par, Laleta i Macu, koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Taman kada sve deluje idilično, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. 

Sa širokim spektrom neverovatnih likova koje je Mihić kao veliki poznavalac ljudskih karaktera oslikao i sjajnom glumačkom podelom, autorski i rediteljski tim dobio je priliku da se igra unutar romantične komedije kao žanra i naprave jednu lepu televizijsku seriju koja će okupiti čitavu porodicu ispred malih ekrana, kao u neka stara vremena.

U seriji “Zlatni dani” ćete pored Andrije Kuzmanovića u ulozi Laleta i Tamare Krcunović u ulozi Mace, gledati i Mimu Karadžića, Dušanku Dudu Glid, Snežanu Savić, Aleksandra Radojičića, Mladena Sovilja, Feđu Stojanovića, Ljiljanu Stjepanović, Amara Ćorovića, Milicu Bašić, Miloša Đorđevića Coku, Maju Šipovac, Uroša Jakovljevića, Janu Milosavljević, Branka Jankovića, Borku Tomović, Marka Živića, Mladena Andrejevića, Evu Ras i mnoge druge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Sjajna glumačka ekipa, maestralni scenario koji potpisuje jedan od najboljih srpskih scenarsta Gordan Mihić, odlična režija Marka Sopića i topla, porodična i ljudska priča su ono što će ovo ostvarenje izdvojiti od svih ostalih. Seriju “Zlatni dani” moći ćete da gledate od 14. decembra, od ponedeljka do četvrtka u 20 časova na TV Pink

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti