Koncert Petra Graša: Pevač oduševio publiku u punoj Štark Areni!

Koncert Petra Graša: Pevač oduševio publiku u punoj Štark Areni!

Autor: | 14/11/2022

0

Najveća regionalna pop zvezda i „majstor za balade“, Petar Grašo, sinoć je nastupio u Beogradu, pred punom Štark Arenom.

Koncert godine, jedinstveni spektakl, trijumf raskoši u muzičkom i produkcijskom smislu – ovako bi se ukratko mogao opisati dugoočekivani beogradski koncert popularnog splićanina pred hiljadama obožavalaca i poklonika njegove muzike u Štark Areni.

Promo

 

Jedan od najvećih hrvatskih kantautora i miljenik domaće publike koncert je otvorio baladom „Je l’ ti reka’ ko“, uz gromoglasan aplauz i ovacije publike, što je bio uvod za dvoipočasovno „putovanje“ kroz gotovo 27 godina dugu karijeru popularnog pevača.

Arenom su se prolamali hitovi poput „Ko nam brani“, „Ljubav jedne žene“, „Lakše mi je s njom“, a prvi tonovi numera „Ako te pitaju“ i „Utorak“ doveli su do atmosferu usijanja, kada je cela Arena, zajedno sa Grašom, uglas pevala dobro poznate stihove jednih od najlepših balada ikada. Čitav ugođaj dodatno je upotpunjen najsavremenijom audio i video produkcijom, za koju je bio zadužen Skymusic. Preko 500m2 LED ekrana, više od 300 rasvetnih tela, moderan sistem kamera i moćni audio sistem Meyer Sound LEO omogućili su da savršen zvuk i slika sinoć dođu do svakog posetioca u Areni.

Promo

 

Pevač je tokom čitavog koncerta, a i po njegovom završetku bio vidno raspoložen, ne krijući zadovoljstvo zbog savršene noći u srpskoj prestonici: „Videti tu količinu ljubavi i ta sretna lica u publici koja sa mnom pevaju od početka do kraja koncerta, to je osećaj koji sam želeo, to je osećaj koji sam priželjkivao i to je nešto što sam dobio. Zato ovaj koncert svakako spada u jedan od mojih najlepših koncerata“ – istakao je Grašo nakon nastupa.

On je, kako je i prethodno najavio, deo koncerta posvetio svom velikom prijatelju Oliveru Dragojeviću, i u njegovu čast otpevao nekoliko njegovih pesama, a gost mu je bio dugogodišnji saradnik i odnedavno tast, Tonči Huljić.

Promo

 

Senzacionalnim koncertom u Beogradu, praćen spektakularnom produkcijom, nakon prepunih arena u čitavom regionu, Grašo je krunisao uspešnu koncertnu godinu na najbolji mogući način.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo