Dino Merlin nakon dve rasprodate Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja

Dino Merlin nakon dve rasprodate Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja

24/10/2022

0

Oktobar će ostati upamćen kao mesec kada su se celom Hrvatskom orili vanvremenski hitovi Dina Merlina. Rasprodatu dvoransku turneju sarajevski kantautor počeo je pre petnaest dana dvostrukim koncertom u Rijeci, prošli vikend razgalio je Dalmatince u dupke punoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i obožavatelje iz susednih zemalja koji su dve večeri zaredom do poslednjeg mesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku i više od dva sata u glas sa svojim muzičim idolom pevali pomno odabrane evergrin pesme iz njegove uspešne karijere koja traje gotovo 40 godina.

Promo

 

- Kao što bi rekla moja pjesma, kako da kažem koliko mi ovo sve znači. Nemam riječi kojima bih obuhvatio sve ono što osjećam. Zahvalan sam i privilegiran zbog ovakve divne povezanosti s publikom u svakome gradu, pa i ova posljednja dva dana u Osijeku, gdje su se sve ove duše stopile s mojim pjesmama u zajedničkoj želji da dijelimo i širimo ljubav i poštovanje. I eto, uspjelo nam je opet! I to je nešto što svakog umjetnika gura naprijed, daje snagu i elan, i od čega se nikad ne možeš umoriti - volim svirati, pjevati, i stvarati, još uvijek me drži dječačka radoznalost. Nema ništa ljepše od noći poput ovih, kazao je hitmejker nakon rasprodatog dvostrukog koncerta u srcu Slavonije.

Promo

 

Nakon osječkog trijumfa, rekorder koji iz meseca u mesec puni svaku dvoranu i arenu u kojoj gostuje, odlazi na sever Evrope, gde obilazi Švedsku, sredinom novembra priprema i prvi veliki koncert u Italiji, a onda se ponovno vraća u Hrvatsku, gde ga u rasprodatoj Areni Varaždin obožavatelji čekaju 3. decembra. Samo nedelju dana posle, u subotu 10. decembra, priprema i veliki koncert u bečkom Wiener Stadthalle, najvećoj dvorani u Austriji.

Promo

 

A uspešnu godinu, koja ga je nakon duge pauze uzrokovane pandemijom, vratila u najdraži i najbliži kontakt s publikom završiće još jednim koncertnim spektaklom u Hrvatskoj - u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gde priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu.

Promo

 

Ni tada za Dina Merlina ne počinje predah, nego još jedan novi početak koji ga posebno raduje - nastavak turneje jer ga nestrpljiva publika gladna njegovog muzičko-scenskog spektakla željno iščekuje.

Promo

 

U tom planu su i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu, a sudeći prema interesovanju za dosadašnjih sedam koncerata u prvom delu hrvatske turneje, koji su svi redom rasprodati u rekordnom roku, svi ljubitelji dobre muzike i pozitivne vibracije žele da iskuse jedinstveni koncertni doživljaj s ovim muzičkim čarobnjakom u glavnoj ulozi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još