Vreme je za RESTART – velika Gorenje akcija malih kućnih aparata (video)

Vreme je za RESTART – velika Gorenje akcija malih kućnih aparata (video)

Autor: | 14/09/2022

0

Uz kupovinu ovog proizvoda, dobićete poklon

Polako nam stiže jesen i to znači da je pravo vreme za nove početke, bilo da se useljavate u novi stan, krećete na novi posao ili započinjete novu godinu u školi ili na fakultetu. U tim pohodima vaši pravi saveznici biće Gorenje mali kućni aparati, koji se nalaze na specijalnoj akciji „RE:START“, koja traje do 11. oktobra ili do isteka zaliha.

Pored neverovatnih popusta, u okviru akcije, postoje i dodatne pogodnosti – uz svaku Gorenje električnu džezvu dobija se i Doncafe Moment kafa, koja će vaša jutra ispuniti mirisom domaće kafe i nagovestiti dobar dan koji vam predstoji. 

Bilo da ste na poslu, na putu ili  jednostavno odmarate kod kuće, ovaj aparat biće vam od velike koristi. Gorenje u svojoj bogatoj ponudi malih kućnih aparata ima najbolje i najpraktičnije električne džezve modela TCM330B i TCM330W, koje možete kupiti po neverovatnoj ceni od 2.990 dinara.

U njima odjednom možete pripremiti od jedne do četiri šoljice i poslužiti svojoj porodici, prijateljima ili kolegama svežu i mirisnu kafu. Sve što treba da uradite je da dodate vodu u džezvu i pustite da se zagreje na odgovarajućoj temperaturi. Za kratak vremenski period dobićete vrelu vodu, koju pored pripreme kafe, možete koristiti za mnoge druge stvari, na vama je da odlučite.

Takođe, kvalitet i sigurnost biće vam zagarantovani zahvaljujući Strix kontroli koja je dizajnirana da ispuni sve relevantne međunarodne standarde. Uz sve to, aparati su kreirani tako da prekorače 12 hiljada ciklusa normalnog rada.

Pored električnih džezvi, na Gorenje RE:START akciji možete pronaći i brojne druge uređaje koji će oplemeniti vašu kuću i učiniti vaš život jednostavnijim. Iskoristite priliku i kupite najmodernije modele kuhinjskih pomagala, ovlaživača vazduha, usisivača i mnogih drugih uređaja po niskim cenama. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti