TELEKOM SRBIJA NASTAVLJA DA PODRŽAVA SRPSKU KOŠARKU: VELIKO POJAČANJE ZA KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE PRED EVROPSKO PRVENSTVO

TELEKOM SRBIJA NASTAVLJA DA PODRŽAVA SRPSKU KOŠARKU: VELIKO POJAČANJE ZA KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE PRED EVROPSKO PRVENSTVO

Autor: | 26/08/2022

0

Beograd, 26.08.2022. godine - U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije svečano je potpisan sponzorski ugovor između Košarkaškog saveza Srbije i nacionalnog telekomunikacionog operatora Telekoma Srbija.

Na ovaj način nastavljena je višegodišnja uspešna saradnja, a potpis na novi ugovor stavili su predsednik saveza, Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Promo

 

Ističući zadovoljstvo zbog nastavka saradnje, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović je ovom prilikom izjavio: „Zahvalio bih se Telekomu Srbija i gospodinu Vladimiru Lučiću na dosadašnjoj podršci koja je za nas bila vrlo značajna i izrazio veliko zadovoljstvo što smo današnjim potpisivanjem ugovora tu saradnju nastavili. Činjenica da Košarkaški savez uz sebe ima tako moćnog partnera za nas je istovremeno i čast, ali i velika obaveza da radom i rezultatima opravdamo to poverenje. Značaj ovog partnerstva je zapravo višestruk, jer iako je svim ljubiteljima košarke prva asocijacija naša seniorska reprezentacija, saradnja sa Telekomom Srbija nama zapravo pruža mogućnost da mi u godinama pred nama obezbedimo adekvatne uslove za rad i razvoj i našim mlađim selekcijama, onima koji su budućnost naše košarke“.

Promo

 

Gospodin Danilović je nakon ozvaničenja nastavka saradnje sa najuspešnijom srpskom kompanijom uručio simboličan poklon gospodinu Vladimiru Lučiću, dres reprezentacije sa brojem jedan.

Telekom Srbija od svog osnivanja, pre 25 godina, pruža podršku sportu u Srbiji i mi smo na to jako ponosni. Međutim, moram da priznam da je podrška našim reprezentacijama ipak nešto posebno, jer nas sve ujedinjuje u želji da se sportski borimo da budemo najbolji i da dostojno reprezentujemo našu zemlju, a našim košarkašima je to često polazilo za rukom. Našoj reprezentaciji želim srećan put na Evropsko prvenstvo i osvajanje medalje u nikada jačoj konkurenciji, a gospodinu Daniloviću bih se zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji uz uverenje da će ovaj novi ugovor koji smo danas potpisali podići naše partnerstvo na još viši nivo“, izjavio je nakon potpisivanja novog sponzorskog ugovora generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti