Terme Olimia: Najveća zabava na vodi u Sloveniji!

Terme Olimia: Najveća zabava na vodi u Sloveniji!

Autor: | 11/07/2022

0

Prva asocijacija na reč leto za ogromnu većinu je svakako more. Ali za sunce, plaže, opuštanje i nezaboravnu zabavu, ne morate ići na obalu mora, jer mnoge banje nude to, i mnogo više. Najbolje u Sloveniji su verovatno Terme Olimia, koje se smatraju prestonicom termalnih užitaka.

Na istoku Slovenije, neposredno uz granicu sa Hrvatskom, nalaze se Terme Olimia, gde stanuje zabava i beskrajno opuštanje. Ljubitelji wellnessa i luksuza sigurno su čuli za Wellness Orhidelia, koji je jedan od najlepših u okolini. Jedinstvena ljubičasta boja vodi ih u svet termalnih užitaka, dok zatvoreni i otvoreni bazeni, gejziri, spora reka i magična svetlosna pećina obezbeđuju opuštanje i prestižni osećaj. Posetioci mogu da posete najveći Svet sauna u Sloveniji sa finskom saunom "Teater vetra", koja može da primi do 100 ljudi. Masaže i kućni rituali, kao i uživanje za dvoje u Spa Armonia pružaju jedinstveno letnje opuštanje.

Promo

 

Nezaboravna porodična zabava

Terme Olimia takođe pružaju jedinstvenu porodičnu zabavu u prvom i najvećem wellness centru za porodice u Sloveniji. Svaki član porodice sigurno će pronaći nešto za sebe u Family Wellness Termaliji. Bake i deke mogu da se opuste u mirnijem delu Termalije Relax, dok deca i roditelji istražuju atrakcije Termalije Family Fun. Mini tobogani, vodeni topovi, pa čak i zid za penjanje u bazenu osiguravaju da prve reči nakon ludog odmora uvek budu: „Kada ćemo ponovo u Terme Olimia?“ Za najmlađe tu je vodeni peščanik, dok će oni malo stariji nakon vodenih avantura uživati u kazinu i 7D bioskopu..

Promo

 

Za ljubitelje adrenalina

Terme Olimia su odlična destinacija za odmor za sve ljubitelje adrenalina.Termalni park Aqualuna prostire se na više od 3.000 m2, a najviše impresionira svojom moćnom adrenalinskom kulom. Postoji 12 šarenih i vijugavih tobogana, od kojih je svakako najstrašniji moćni King Kobra, koji svojim završnim padom od 50 stepeni ne ostavlja ravnodušnim ni najhrabrije izazivače. Društvo joj pravi više od 10 atraktivnih spusta - od tobogana Džinov do Crnog topa sa bazenom za skakanje i toboganima, gde se celo leto vodi bitka za titulu šampiona tobogana i najvećih prskanja.

Promo

 

Za male istraživače

Termalni park Aqualuna takođe impresionira porodice sa malom decom. Aqua Jungle impresionira mališane sa više od 70 različitih vodenih efekata i dodataka, dok se budući šampioni vodenih avantura obučavaju na manjim toboganima. Kada savladaju sve tehnike plivanja, od ronjenja do skokova u vodu i plivanja, vreme je da se pretvore u prave male istraživače. Ovog puta ekspedicija vodi do velikog safarija, u društvu 100 životinja u prirodnoj veličini. U međuvremenu, roditelji uživaju u bazenu za opuštanje ili talasanje.

Promo

 

Odmor za celu porodicu

Terme Olimia pružaju nezaboravan porodični odmor tokom cele godine. Samo skok preko hrvatske granice deli vas od nezaboravnog leta koje će vam dugo ostati u sećanju. Priuštite sebi nezaboravnu porodičnu zabavu ili luksuzni odmor za dvoje u prestižnom Hotelu Sotelia***s ili u jedinstvenom Glamping Olimia Adria Villagegde ćete svoj odmor provesti u luksuznom šatoru.

Promo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin