KORRES Greek Yoghurt: Prva i jedina linija za negu kože bazirana na pravom, jestivom grčkom jogurtu

KORRES Greek Yoghurt: Prva i jedina linija za negu kože bazirana na pravom, jestivom grčkom jogurtu

Autor: | 30/06/2022

0

Vekovima se tradicionalna grčka nega kože uspešno kombinuje sa naučnim dostignućima, a to nije slučajno. Kad jednom probate proizvode iz kolekcije KORRES Greek Yoghurt, zaboravićete na sve ostale brendove. To je prva i jedina linija za negu kože bazirana na pravom, jestivom grčkom jogurtu. Prvi preparat bio je Yoghurt Cooling Gel, čija je formula “sklapana” tri godine. Skoro dve decenije kasnije, KORRES predstavlja kolekciju za negu sa probioticima i grčkim jogurtom, koja uravnotežuje mikrobiom, te žednoj i osetljivoj koži pruža ugodan osećaj i dubinsku, umirujuću hidrataciju od 48 sati uz inovativni kompleks „WaterPatch“ i vrhunsku tehnologiju.

Promo

 

U jogurtu živi više od 4.000 organizama, a KORRES je tu popularnu namirnicu pretvorio u jedinstvenu superhranu za kožu. Ovaj grčki kozmetički brend nastao je 1996. godine iz najstarije atinske homeopatske apoteke. Osnovali su ga farmaceut Jorgos Kores, koji veruje u moć prirodnih sastojaka, i hemijski inženjer Lena Kores, koja smatra da se inspiracija za naučna otkrića nalazi u prirodi. Uz Grčku, njenu prirodu, medicinu, nauku i estetiku kao pokretačke snage, KORRES isporučuje sigurne, delotvorne proizvode čistih formula na bazi biljaka, koji uživaju veliku popularnost širom sveta.

Kolekcija Greek Yoghurt uključuje izvrsni Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser i efektnu gel-kremu Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser, razvijenu u skladu sa “Full Circle to Beauty” pristupom brenda. Od semena do naše kože, u ovo jedinstveno putovanje uključeno je čak šest istraživačkih laboratorija.

Greek Yoghurt Probiotic Skin-Supplement Serum jača hidratantnu barijeru kože lica, pružajući vam snažan, zdrav i blistav ten. Probiotici, tri vrste hijaluronske kiseline i hranljivi sastojci iz morskih algi zaslužni su za hidrataciju od 48 sati i održavanje ravnoteže mikrobioma.

Promo

 

Hidratantna krema Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel-Cream izuzetno je delotvorna i pruža vrhunsku udobnost. Tu je i jača verzija, “Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Intense Cream”, koja osim bogate hidratacije tenu vraća čvrstinu i blistavost.

Pred odlazak na spavanje nanesite noćnu kremu Greek Yoghurt Probiotic Quench Sleeping Facial i ujutro ćete se osećati odlično, odmorno i blistavo. Sastojci formule i u ovom slučaju su prebiotici, probiotici, „WaterPatch“ kompleks, ekstrakti morske Alge i prirodni balzami.

Promo

 

Prva probiotička maska, Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask, pored koncentracije grčkih jogurta ‒ drevne superhrane za kožu, sadrži i probiotike. Pomaže u ponovnom uspostavljanju ravnoteže i vraća u život dehidriranu kožu izloženu stresu. Ova multifunkcionalna maska za lice pruža osećaj trenutnog hlađenja posle samo 15 minuta.

Promo

 

Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, bogata penušava krema, delotvorno uklanja svu nečistoću i šminku. Prepuna prebiotika, probiotika i hranjivih sastojaka iz morskih algi, dubinski i delotvorno čisti kožu i čuva je od spoljnih zagađivača.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti