Novi Galaxy A53 5G pametni telefon pravo je rešenje za TikTok, Instagram, Snapchat i tvoj kontent!

Novi Galaxy A53 5G pametni telefon pravo je rešenje za TikTok, Instagram, Snapchat i tvoj kontent!

Autor: | 17/05/2022

0

Instagram, TikTok, Snapchat – popularne društvene mreže koje okupljaju mlade, ali iza sebe kriju veliku količinu kvalitetnog kontenta. Kako bi se uspešno „baratalo“ društvenim mrežama, poželjno je imati super pametni telefon. Sigurno je da veliki fanovi ovih social media platformi već dobro znaju za popularnu Samsung A seriju, u kojoj ove sezone vodi novi Galaxy A53 5G, telefon koji ima sve što je potrebno za stvaranje top kontenta. 

Promo

 
 

Nikad bolja kamera

Za snimanje TikTok trendova, fotki za Instagram feed, selfija ili bilo kakvu drugu vizuelnu kreativu jedno je zajedničko – potrebna je super kvalitetna kamera na pametnom telefonu. Nova A serija uređaja donosi najbrutalniju kameru ikad koja se koristi tehnologijom veštačke inteligencije. Koliko je moćna veštačka inteligencija može se videti kod Photo Remaster funkcije koja u svega par sekundi složi idealne postavke osvetljenja i rezolucije, tako da fotku odmah možete objaviti na svojim društvenim mrežama. Galaxy A53 5G dodatno se ističe zbog svog neverovatnog sistema s četiri kamere uz OIS kameru od 64 MP i VDIS tehnologiju s kojom ćete snimati fenomenalno oštre i stabilne TikTok videe. Kamera ovih uređaja donosi i kul načine rada pa tako poboljšani Night Mode način rada osigurava kreiranje super noćnog kontenta, a ako ste ljubitelji zabavnih filtera tu je i Fun Mode način rada s bogatim izborom. Osim toga, unapređeni Portrait Mode način rada će vam uz prednju kameru od 32 MP omogućiti odlične selfije.

Promo

 

Najbolji ekran i performanse do sada

Kamera nije sve što ističe ove pametne telefone, već se oni mogu pohvaliti i novim 5nm procesorom koji će osigurati najbolje uslove za korisnika – od glatkog iskustva korišćenja omiljenih aplikacija za društvene mreže i kreiranje kontenta, gledanja videa pa sve do gaminga, kao i slušanja muzike na Youtube-u preko Galaxy Buds Live bežičnih slušalica koje se tokom promotivnog perioda, od 01.04. do 31.05 2022. dobijaju uz Galaxy A53. Uređaj krasi veliki Super AMOLED ekran, koji dolazi u veličini od 6,5-inča s brzinom osvežavanja od 120 Hz. Takođe, uz ove pametne telefone ne morate da brinete o procentu baterije jer ona može da traje do dva dana i ima podršku za super brzo punjenje od 25W, što znači da nema kraja bindžovanju i stvaranju omiljenog kontenta.

Promo

 

Nikad simpatičniji dizajn

Kada prijateljima pokazujete svoj novi pametni telefon, sigurno svi najpre primete njegov izgled. E pa, Galaxy A53 5G će vašu ekipu stvarno ostaviti bez teksta. Donosi popularan Ambient Edge dizajn koji neprimetno spaja kamere sa samim uređajem, stvarajući sjajan izgled s kojim postaju pravi šarmeri. Dizajn ovih pametnih telefona je i vrlo izdržljiv, a sve zahvaljujući snažnom Corning® Gorilla® Glass 5 zaštitnom staklu koji odlično obavlja svoj posao čuvara, pa ako ste i malo „nespretni“ - nema mesta za strah! Dodatno, Galaxy A53 5G i A33 5G sadrže IP67 standard otpornosti na vodu i prašinu što vam osigurava bezbrižno uživanje u kontentu na društvenim mrežama i svim čarima koje nude ovi pametni telefoni.

Promo

 

Za više informacija o samom modelu, posetite stranicu na liku:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-a/galaxy-a53-5g-awesome-black-256gb-sm-a536bzkleuc/. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti