Nail studio – Mala beauty oaza u srcu Beograda

Nail studio – Mala beauty oaza u srcu Beograda

Autor: | 18/04/2022

0

Beogradska kozmetička scena odnedavno je bogatija za još jedan ekskluzivni prostor ‒ “Nail studio” otvorio je vrata na novoj lokaciji u srcu prestonice, gde svojim klijentima premijerno predstavlja novitete iz oblasti nege i lepote. Savršen ambijent u kojem se možete potpuno opustiti i pronaći sve što je potrebno vašoj koži, telu i noktima.

Boško Karanović

 
 

Andrea Marinković, vlasnica “Nail studija”, predstavlja nam patentiranu bežičnu “Apres led lampu 2u1”, fenomenalni američki proizvod najnovije generacije, koja raspolaže inovativnim funkcijama. Izdvojili bismo i “Dior” aplikacije za nokte, pravi hit u Holivudu, koje su dostupne u različitim dizajniranim desenima. Plišana kolekcija lakova za nokte čuvenog brenda iz Južne Koreje, što je najsvežiji trend u svetu manikira, sadrži paletu u svim aktuelnim nijansama za predstojeće leto. 

Boško Karanović

 
 

“Nail studio” ima specifičan spa-program – jedan od tretmana je pretvaranje vode u žele-masu i vraćanje u prvobitno stanje. U ponudi je i najnoviji „ENBIO“ autoklav modernog dizajna uz medicinsku sterilizaciju kao ključ sigurnosti. 

Boško Karanović

 
 

Za više informacija posetite instagram profil @nail_studio_andrea_official.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti