Serbia Open 2022 i Telekom potpisali ugovor o sponzorstvu

Serbia Open 2022 i Telekom potpisali ugovor o sponzorstvu

Autor: | 10/04/2022

0

Kompanija Telekom Srbija i ove godine ponosni je sponzor turnira Serbia Open 2022, koji se održava od 17. do 24. aprila u Teniskom centru „Novak“ u Beogradu. Potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu nastavljena je saradnja koja je započeta prošle godine na turnirima koji su Beograd i našu zemlju predstavili u najboljem svetlu. 

-Drago mi je što je kompanija Telekom Srbija, sa kojom smo i u prethodne godine ostvarili izuzetnu saradnju, i ovaj put podržala turnir Serbia Open, jedan od najvažnijih spotrskih događaja u regionu i šire. Ova saradnja nam je izuzetno značajna i verujem da ćemo udruženim snagama na pravi način promovisati sport, zdrav način života, prave vrednosti, ali i našu zemlju - istakao je Đorđe Đoković, direktor turnira.

Promo

 

Telekom Srbija je sve vreme pruža podršku turniru.

-Ne postoji prirodniji partner od nas za ovaj turnir, jer smo najveća domaća kompanija koja posluje u regionu i vlasnici smo najboljih sportskih kanala Arene koja je prisutna u šest zemalja. Čast nam je što nas je ove godine Serbia open odabrao da bude glavni sponzori i verujemo da ćemo kroz naše kanale to dobro ispromovisati. Turnir će biti fenomenalno organizovan, sigurno će uticati i na promociju tenisa, a nadamo se da će posle ovoga i neke nove mlade snage biti podstaknute da počnu da se bave ovim sportom - kaže Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija. 

Promo

 

Ove godine, turnir će imati i važan ekološki doprinos jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u gradovima širom Srbije, a svi oni koji žele da na terenima Teniskog centra Novak vide najbolje tenisere sveta, mogu da kupe karte putem zvaničnog veb sajta turnira www.serbiaopen.org i putem portala www.tickets.rs.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti