Atraktivni i zavodljivi: Novom mirisnom talasu kozmetičke imperije Avon nemoguće je odoleti

Atraktivni i zavodljivi: Novom mirisnom talasu kozmetičke imperije Avon nemoguće je odoleti

Autor: | 12/02/2022

0

Ove sezone ponovo igramo na kartu zavođenja... Već znamo da u toj priči duhovi iz bočica imaju i te kako značajnu ulogu. Određene mirisne note toliko su provokativne i intrigantne da im suprotni pol teško može odoleti, pažljivo kreirane da privuku onog na koga ste bacili oko. I da ga zadrže.

Avon promo

 

Dame se, kažu statistički podaci koji se vekovima ne menjaju, bolje snalaze u umetnosti zavođenja. Neko bi rekao – takav im je genetski kod. Ali, ima tu i malo veštine, malo trikova, malo... mirisnih nota. Da, namerno ih ističemo jer je parfem često najseksepilnija odeća koju možemo da ponesemo, a i muškarci danas vole kada žena napravi prvi korak. Sve je u vašim rukama, pa i bočica parfema.

Avon promo

 

Beauty gigant AVON sprema mirisnu ofanzivu na hladnu zimu. Dobro poznatu Attraction kolekciju upotpunile su nove jedinstvene note koje stimulišu um, uzburkavaju emocije i mame sva čula. Specijalno oružje zove se Avon Hypnotic Akord, koje je kreirano da bi aktiviralo senzorne neurone i podstaklo osećaj zadovoljstva.

Avon promo

 

Attraction Game parfemska voda za nju obogaćena je svežim voćnim otvaranjem u kontrastu sa zanosnom biberastom aromom, koja prelazi u mešavinu neodoljive crne čokolade i „Hypnotic Akorda“ pre nego što ostavi postojan, senzualan trag drvenastih nota i ambre.

Avon promo

 

Attraction Game toaletna voda za njega neodoljiv je muški miris sačinjen od tople, začinske mešavine bibera i kardamona. Ovaj spoj preliva se u kombinaciju crne čokolade i „Hypnotic Akorda“, kulminirajući zavodljivim i uglađenim drvenastim notama.

Avon promo

 

Ljubavni rulet se zavrteo, a na prvom potezu ste – vi. Učinite to uz neki od ovih sjajnih parfema koji su, svaki po ceni od 1.690 dinara, dostupni od 1. februara u AVON brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti