Magla bend na testu ljubavi: Nova pesma "Da li bi me volela?" (video)

Magla bend na testu ljubavi: Nova pesma "Da li bi me volela?" (video)

Autor: | 25/08/2021

0

Magla bend je odlučio na kraju avgusta da obraduje obožavaoce novom pesmom 'Da li bi me volela?'. Autori su hitmejkeri Marko Moreno i Aleksa Šolaja. Zanimljivo je da su pored hitova za Teodoru Džehverović, MC Stojana i mnoge trending pevače, napisali baladu o ljubavi koja opstaje uprkos manama koje svi imamo.

Promo

 

Dok budete slušali ovu pesmu, setićete se zašto volite, šta ste sve prošli sa partnerom i koliko je ljubav lepa kad prihvatite jedno drugo kakvi ste zaista. I sigurno ćete se pronaći u stihovima: ‘Da li bi me volela, kad svi me smetnu s uma, u samog sebe sumnjam, da kažeš sve što ne znam i kreneš ispočetka.’

Spot je snimljen na prostoru starog bazena, ima mnogo kadrova pod vodom, a jedan od aktera je dobar drug pevača Vladana, glumac Vojislav Tomić, poznat po ulozi u seriji Urgentni centar. Reditelj spota je mladi Igor Zečević, a radio je videe za Nikoliju i Vojaža i Breskvicu.

Promo

 

- Ovaj fenomenalan osećaj sam imao samo tri puta u životu: kad sam u studiju pevao Samo se noćas pojavi, kad sam prvi put uzeo ćerkicu u naručje i sad.’ Magla bend računa na ovu pesmu na duže staze, da se polako uvuče pod kožu publici i postane evergrin - rekao je Vladan.

Promo

 

Momci ovog leta ne prestaju da nastupaju širom regiona, jedva čekaju da uživo izvedu novu pesmu 'Da li bi me volela?' i vide reakciju publike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još