Kako do terase ili bašte iz snova: JYSK ima rešenje!

Kako do terase ili bašte iz snova: JYSK ima rešenje!

Autor: | 23/04/2021

0

Vreme je za veliko spremanje mesta na kojima najviše uživamo u toplim letnjim danima. Balkoni i terase važan su deo svakog stana ili kuće, jer ne samo da omogućavaju boravak na svežem vazduhu, već ulivaju i osećaj slobode, saznanje da smo tu uvek svoji na svome, u dodiru sa suncem, prirodom, nečim iskonskim. Zato ove male oaze moraju da imaju dušu, a od naših afiniteta zavisi kako će ona izgledati. Neko voli mediteransku varijantu, jedni preferiraju pariski šik, drugima odgovara opušteni boho stil... Ako, pak, ne možete da odlučite kako da sredite omiljeni kutak, JYSK ima rešenje. Tačnije, dva rešenja. Zovu se INFUSION i MINDFUL GARDEN.

INFUSION

JYSK Promo

 

Sve češće osećamo potrebu da se iz svega isključimo. Neophodni su nam mir i trenuci koje bismo posvetili sebi i onima koje volimo, u zdravom okruženju. Tema INFUSION kombinuje najbolje elemente iz prirode, sjedinjujući sirovu teksturu i organske forme. Životni prostori pretvaraju se u tiha mesta, pružajući nam priliku da se distanciramo od haotične svakodnevice i sjedinimo se sa prirodom.

U centru pažnje su pločice i drvo, koji uz upotrebu recikliranih materijala dobijaju blažu, nežniju formu. Dopašće vam se i „craft“ dizajn na skandinavski način. Boje su inspirisane prirodom – zemljom, vodom i nebom. Dominiraju nijanse plave i zelene koje podsećaju na sveže dansko leto.

JYSK promo 

1. Ukrasni jastuk ENGSYRE 2. Tanjir ELIAS 3. Fenjer ENTITA 4. Sto RANGSTRUP 5. Sveća GLENN 6. „Lounge“ stolica EDDERUP

MINDFUL GARDEN 

Promo

 

Otvoren za inovacije, trend MINDFUL GARDEN slavi život na otvorenom. Ovaj dizajn čine skladne kompozicije, ali i kombinacije nespojivog sa zadivljujućim efektima i kontrastima. Dominiraju okrugli oblici i reflektujuće površine. Tu su i cveće i trava, opušten diskretan vrt kao kontrast urbanim industrijskim elementima.Miksom retro i futurističkog stila ova tema će vas osvojiti na prvi pogled i vašu terasu učiniti rajskim mestom na kakvom će vam svi zavideti.

JYSK Promo

 

 

1. „Lounge“ stolica GJERLEV 2. Fenjer GULSANGER 3. „Lounge“ stolica VALLESTRUP 4. Ukrasni jastuk FLORA 5. Stočić JUNGLEDAL 6. Vaza ADAM

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti