Otvorene  dve nove Lidl prodavnice – U Beogradu i Novom Sadu

Otvorene dve nove Lidl prodavnice – U Beogradu i Novom Sadu

08/04/2021

0

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas dve nove prodavnice, u Beogradu i Novom Sadu, čime je broj prodavnica prvog savremenog diskonta u našoj zemlji porastao na 49. Uz strogo poštovanje propisanih epidemioloških mera, tačno u 08:00 časova, vrata Lidl prodavnica otvorena su u beogradskoj opštini Surčin, u ulici Vojvođanska 101, kao i u Temerinskoj 98a u Novom Sadu.

Tokom procesa izgradnje prodavnica, na obe lokacije angažovane su domaće firme kao glavni izvođači. Ove firme su radile na objektima zajedno sa još preko 50 domaćih podizvođača radova. Takođe, u Surčinu je Lidl dao novi izgled pešačkoj stazi i kanalu u okolini prodavnice, dok je u Novom Sadu tokom izgradnje uklonjena hladnjača koja je predstavljala opasnost za građane zbog njenog stanja i moguće posledice obrušavanja. Kompanija Lidl Srbija je u svojim novim prodavnicama zaposlila ukupno preko 60 novih kolega.

Vidoje Manojlović

 

U trećoj po redu Lidl prodavnici u Novom Sadu i trinaestoj u Beogradu, Lidl potrošačima nudi jedinstven asortiman sa više od 1.800 pažljivo odabranih proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta koji su već zavoleli ljudi širom Srbije. Od svežeg voća i povrća sa Lidlove pijace, prehrambenog i neprehrambenog asortimana koji je prošao stroge kontrole kvaliteta, pa sve do mirisne pekare - Lidl Srbija donosi sve što je potrošačima potrebno za svakodnevni život. Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti.

Nove Lidl prodavnice biće otvorene za svoje potrošače od ponedeljka do nedelje, trenutno u vremenskom okviru 08-22h.

 

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 49 prodavnica u 32 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. godinu.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vidoje Manojlović

Pročitajte još

Najnovije vesti