Šoping patrola: Pregledali smo veb prodavnice i saznali šta nude za Dan zaljubljenih

Šoping patrola: Pregledali smo veb prodavnice i saznali šta nude za Dan zaljubljenih

Autor: | 30/01/2021

0

Ne znamo kako je kod vas, ali nas je prošla godina već potpuno navikla na kupovinu u veb prodavnicama.

Danas nam je potpuno normalno da svaku stvar koja nam treba ili koju želimo da kupimo, prvo pogledamo na internetu i proverimo da li možemo da je naručimo. Tako je bilo i sa novogodišnjim poklonima, a isto će biti i u potrazi za savršenim poklonom za Dan zaljubljenih.

Ljubav je u vazduhu!

Iako uglavnom lagano biramo poklone za osobe koje volimo, oko savršenog poklona za Dan zaljubljenih  isplati se da se pažljivije razmisli. Možda je ovo vaš prvi Dan zaljubljenih, a možda već slavite 30. godišnjicu braka, izazov je uvek isti: izabrati unikatan poklon kojim ćemo pokazati svu svoju ljubav, a najvažniju osobu na svetu iznenaditi i silno obradovati.

Našli smo najbolje poklone za nju i njega

Ona će se sigurno oduševiti predivnim komadom nakita ili novom bočicom omiljenog parfema. Pažljivo izabran komad donjeg veša začiniće vašu vezu, a sigurni smo da neće moći da odoli ni novom ružu za usne. 

 

Promo idealno.rs

 

 

 

Izvor: Idealno.rs

Njega će oduševiti novi gedžet ili ručni sat o kojem već dugo priča. Novi kaiš ili svilena kravata pokazaće mu koliko ti je stalo do njega, a toaletna voda ili novi aparat za brijanje daće mu do znanja koliko voliš njegovu brigu za sopstveni izgled. 

promo idealno.rs

 

 

Izvor: Idealno.rs

Savršen izbor su i pokloni u kojima ćete zajedno uživati poput senzualnog ulja za masažu, penušave kupke, difuzora mirisa ili flaše dobrog vina savršeno uparene s neodoljivom čokoladom.

Psssssst! Malo drugačiji pokloni za parove

Dan zaljubljenih je savršen trenutak da se bude originalan, a znamo da mašta nema granica. Iako nemamo ništa protiv cveća i čokolade, raduju nas i malo odvažniji pokloni. Ponuda je ogromna, cene su pristupačne, a dostava diskretna. Začinite Dan zaljubljenih i uživajte u ljubavi i senzualnosti.

Istražujući najbolje poklone za Dan zaljubljenih otkrili smo i jednu aplikaciju koja onlajn kupovinu čini još jednostavnijom, bržom i sigurnijom. Naš omiljeni portal za upoređivanje ponuda i cena u veb prodavnicama, Idealno.rs sada je dostupan i putem Idealno mobilne aplikacije koja je uverili smo se i sami, jedini asistent koji će nam ikada trebati za bilo koju kupovinu.

Osim što je najbrži put za proveru cena u veb prodavnicama, u aplikaciji se može proveriti i kako se menjala cena nekog proizvoda. Može da se postavi obaveštenje o sniženju, pa će te aplikacija sama upozoriti kada se cena snizi, a proizvodi se mogu tražiti i glasovnim upravljanjem ili skeniranjem EAN koda, što je naročito praktično za kupovinu u prodavnici.

Čak i ako se zakasni s biranjem poklona za Dan zaljubljenih, u Idealno aplikaciji može da se proveri gde se nalazi najbliža prodavnica sa željenim proizvodom, ali i da se pronađu uputstva za dolazak do lokacije, kao i kontakt broj prodavnice. Dostupna je na svim uređajima i savršen je asistent za isplativu, pametnu kupovinu.  

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Bigstock/Idealno.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti