Rasti srećno uz moju kravicu: Imlek poklonio dečije igralište Novom Sadu

Rasti srećno uz moju kravicu: Imlek poklonio dečije igralište Novom Sadu

Autor: | 11/04/2017

0

U okviru velike društveno odgovorne akcije kompanije Imlek, "Moja Kravica - Rasti srećno", danas je svečano otvoreno još jedno dečije igralište, ovog puta u Novom Sadu. Vrpcu su presekli pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović i direktor marketinga Imleka Slobodan Srećković.

Izgradnjom igrališta Imlek se potrudio da najmlađim stanovnicima Novog Sada obezbedi što lepše okruženje za igru. Novo "Moja Kravica" igralište u Aleji Mike Antića opremljeno je da odgovori na različite potrebe mališana svih uzrasta, koji će na tom mestu provesti nezaboravne trenutke u toku odrastanja.

-Veliko nam je zadovoljstvo što baš u Novom Sadu nastavljamo sa ovom društveno odgovornom akcijom, u okviru koje otvaramo još jedno igralište. Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo radosno odrastanje deci širom Srbije. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju dečijih igrališta i u drugim gradovima tokom ove godine. Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih, izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga kompanije Imlek.

-Radujemo se što je kompanija Imlek prepoznala potrebu da se našim najmlađim sugrađanima omogući da uz igru prožive najlepše doba svog života - zdravo i srećno detinjstvo. Ispred grada Novog Sada, zahvaljujem se kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu, koje će usrećiti mnoge mališane, jer oni predstavljaju naše najveće blago i budućnost., rekao je Miloš Vučević, gradonačenik Novog Sada.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 800.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Bogatog ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni i hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Imlek