Poznata imena parfemske industrije kreiraju za Avon

Poznata imena parfemske industrije kreiraju za Avon

Autor: | 11/04/2017

0

Ekskluzivno za Avon, svetski poznati dizajneri parfema kreirali su neodoljive mirisne note u koje ćete se zaljubiti! Dostupni po pristupačnim cenama, ovi parfemi će postati vaši omiljeni saveznici u svakoj situaciji. Bilo da ste ljubitelj svežih citrusnih aroma, volite da se prepustite notama egzotičnog belog cveća i sandalovine ili preferirate voćne mirise mandarine i manga, jedan od 5 parfema koje izdvajamo zasigurno će odgovarati vašem ukusu.

Parfemi Little Sequin Dress, Little Black Dress, Rare Pearls, TTA Today i Perceive Dew dolaze iz magičnih radionica neverovatne Karolin Sabas, nagrađivanih Sonje Konstant i Gijoma Flavinjia koji su deo moćnog tima vodeće svetske kuće parfemske industrije – Givaudan, kao i talentovanog Olivera Krespa.

Možda baš jedan od ovih parfema postane vaša prepoznatljiva mirisna nota, na osnovu koje će vas pamtiti kao zavodnicu, ženu sa stilom, trendseterku ili optimistu...

Jedna od vas je postala dobitnica parfema iz Avon ponude!

Zato pažljivo birajte, i razmislite kakav utisak želite da ostavite za sobom kada napustite prostoriju. Avon parfemi dizajnerskog kvaliteta će se pobrinuti da postignete željeni efekat!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: Avon

Najnovije vesti