Moja Kravica mleko za pravilan rast đaka prvaka

Moja Kravica mleko za pravilan rast đaka prvaka

Autor: | 26/09/2017

0


Velika donacija Imleka povodom Svetskog dana školskog mleka

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Imlek je mlečnim paketićima Moja Kravica mleka i čokoladnog mleka obradovao veliki broj đaka prvaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Kragujevac, Niš, Leskovac i drugi.

Predstavnici najveće domaće mlekare poželeli su srećan početak školovanja učenicima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe. Mališani su imali priliku da uživaju u Moja Kravica mleku i čokoladnom mleku, koji su bogati kalcijumom, proteinima i svim prirodnim i hranljivim sastojcima neophodnim za pravilan rast i razvoj svakog deteta. Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

Olivera Korošec, direktorka osnovne škole Milena Pavlović - Barili i Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek

 

- Svetski dan školskog mleka ima za cilj da nas podseti na važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta. U skladu sa tim, sada već tradicionalno, odlučili smo da obradujemo đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje mlečnim proizvodima koji će im obezbediti pravilan rast i razvoj i uspešan početak najlepšeg životnog doba - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

hellomagazin.rs Imlek/Promo