Da li je promašila godišnje doba ili ne? Ceo Beograd gledao u Branku Pujić zbog neobičnog komada

Da li je promašila godišnje doba ili ne? Ceo Beograd gledao u Branku Pujić zbog neobičnog komada

Autor: | 02/04/2024

1

Kaput Branke Pujić san svake žene

Branka Pujić godinama nas oduševljava svojom harizmom, nežnim pogledom i besprekorno negovanim licem. Ne čudi što važi za jednu od najlepših glumica stare Jugoslavije, a tu titulu i danas nosi.

I modni stil Branke Pujić privlači pažnju javnosti. Suprugu Gagija Jovanovića na društvenim događajima viđali smo u interesantnim i smelim odevnim kombinacijama, koje su daleko od klasičnog i uniformisanog.

U ormanu ove prirodne lepotice naći ćete pregršt cvetnog desena, crvene, bele haljine, elegantne sakoe i poneku trenerku za putovanja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tu su i šarene, lepršave bluze sa kratkim rukavima, a kako smo mogli da primetimo, Branka crnu boju izbegava u širokom luku i gotovo da je nikada nećete videti u tom izdanju.

Posebnu pažnju privukao nam je jesenji kaput Branke Pujić, neobičnog desena, nešto malo iznad kolena.

Njega je ponela u septembru prošle godine, ali i sada na premijeri nove komedije Anđelke Stević Žugić u Beogradu.

Pročitajte: Ovako izgleda prava dama - Branka Pujić oduševila još jednim besprekornim stajlingom

Glumica se pojavila sa ćerkom Anđelom Jovanović i zetom Mihailom Dudašem, dok je na sebi imala, osim kaputa, ležerne farmerke i bluzu zelene boje.

Ukoliko ste spremne da izađete iz kalupa i obradujete sebe komadom u nestvarnim bojama koji je definitivno vanvremenski, onda je ovaj kaput kao stvoren za vas, a da li je glumica promašila godišnje doba ili ipak ne, to procenite sami.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (1)

Loading
Lala 20:20 02.04.2024
Odgovori

Simpaticna zena i zgodna, ali ovo je ipak strasno. A cipele kao da imaju sloj blata na djonovima. Nije mi spojivo sa nekim stilom. Pre bih rekla , da je ocajno.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još