Ovako izgleda prava dama: Branka Pujić oduševila još jednim besprekornim stajlingom

Ovako izgleda prava dama: Branka Pujić oduševila još jednim besprekornim stajlingom

Autor: | 23/12/2023

0

Branka Pujić oduševila još jednim besprekornim stajlingom

Branka Pujić neguje specifičan stil, kojim oduševljava ne samo žene njenih godina, već i svekoliku javnost. Da je dama čijem ukusu treba verovati, a i “žici” za modu, jer je nepogrešiva, uverili smo se i pre dve večeri, kada se pojavila na jednom lepom događaju.

Ata Images

 

Modna agencija "Fabrika" u saradnji sa Narodnim muzejom Srbije organizovala je tradicionalnu humanitarnu reviju za decu Prihvatilišta. Popularna glumica očarala je prisutne osmehom, ali i stajlingom, koji se savršeno uklopio u ovu priču.

Pročitajte: Oaza mira i privatnosti - Zavirite u prelepu brvnaru Gagija Jovanovića i Branke Pujić na Zlatiboru

Supruga glumca Dragana Jovanovića i majka Anđele Jovanović, koja je bez ikakve sumnje od nje nasledila lepotu i gracioznost, dostojanstveno nosi svoje godine, pa ni ovoga puta nije preterivala sa šminkom. Štaviše, kao da je nije ni imala.

Ata Images

 

Pojavila se u jednostavnoj odevnoj kombinaciji, koja je, poput nje, plenila šarmom i elegancijom. Branka se odlučila za farmerke, koje je uklopila sa belom košuljom, crnim prslukom i sakoom sa vertikalnim štraftama. Opušteno-klasičan miks uvek je mudar izbor, a lepa glumica zaista ume sjajno da ga iznese.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin