Zimska princeza sa najslađim stajlingom: Zašto su svi na Jahorini gledali u malu Veru Balašević?

Zimska princeza sa najslađim stajlingom: Zašto su svi na Jahorini gledali u malu Veru Balašević?

Autor: | 13/12/2023

0

Vera Balašević na prvom zimovanju

Srebra decembra ove zime u Beogradu i Novom Sadu još nisu zasijala u punom sjaju, ali zato na planinama ima dovoljno snega za skijanje, a Vera Balašević iskoristila je ovu sezonu za svoje prvo zimovanje!

Instagram

 

Aleksa Balašević i njegova porodica uživaju na Jahorini, a mi imamo priliku da otvorimo album prvog zimovanja njegove ćerke Vere.

Pročitajte: Nema ni dve godine, a već ikona stila - Vera Balašević prvi put na skijanju, pogledajte tu kapicu!

– Vera stavi skije na Vlašiću, ubrza kod Busovače, predahne na Jahorini i završi kod bake u Šekovićima – napisao je sin Panonskog mornara uz set fotografija koje su toliko slatke da bi mogle da otope i okolni sneg.

Instagram

 

Na drugoj slici Veru vidimo na sankama u naručju nasmejane mame Nikoline. Očigledno je da uživa u zimskim čarolijama i da se raduje snegu.

Instagram

 

Mnogi su u komentarima primetili da na nekog jako podseća: „Deda nastavio da živi u njoj. Neverovatno. Kako bi bio ponosan.”

Instagram

 

Neodoljiv je i stajling preslatke devojčice, koja je svet ugledala prošlog avgusta.

Pročitajte: A u ulici Jovana Cvijića rastu druga deca... Nikolina i Aleksa Balašević ekskluzivno za HELLO! predstavljaju ćerku Veru

Osvojila nas je skafanderom u “teddy bear” boji, ali i asesoarom. Šubara se potpuno uklopila u ovu snežnu priču i izmamila nam osmeh zajedno sa Verom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti