Trendseterke su odabrale: Hit boja ovog leta

Trendseterke su odabrale: Hit boja ovog leta

Autor: | 09/08/2020

0

Sudeći po mišljenju vodećih svetskih trendseterki - bela je hit boja ovog leta. Jarko žuta, narandžasta i boja lavande obeležile su sezonu, međutim, sve ove boje posebno dolaze do izražaja u kombinaciji sa belom. Bilo da je reč o posebnim odevnim komadima, ili monohromatskom "look-u", bela je savršen izbor, kako za dnevne tako i za večerjne prilike.

Modnu inspiraciju možete pronaći na "Instagram" profilima poznatih dama, a njihovi "outfiti" će vam pokazati zašto je baš bela hit obja ovog leta.

Belu ovog leta možete nositi na mnoštvo načina.

Bela košulja haljina

Popularnost "oversize" košulja ne jenjava, a veća bela košulja u funkciji haljine odličan je izbor za tople letnje dane. Kako biste ceo "look" učiili efektijim, dodajte kaiš u struku i ukombinujte sve sa omiljenim patikama. Za svega nekoliko minuta imaćete besprekoran dnevni outfit.

Pročitajte: Modni izbor Kejti Holms - Da li je bela košulja sa puf rukavima dozvoljena uz ovakve farmerke? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Kalinic (@tamara) дана 8. Јун 2020. у 12:59 PDT


Belo odelo

Za sve one prilike, kada želite da izgledate elegantno, prefinjeno, a moćno, belo odelo je prvi na listi modnih predloga. Bela ističe boju vaše puti, čini da izgledate sofisticirano i nežno, a stroži muški krojevi otkrivaju i snažnu stranu vašeg karaktera, pa u ovom izdanju otkrivate sve ono što žena jeste po svojoj prirodi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) дана 20. Јул 2020. у 7:25 PDT

Duga bela haljina

Upravo zbog duge, lepršave, letnje haljine bela je hit boja. Komad idealan za tople letnje dane, odlazak na plažu, ali i sve one prilike kada želite da izgledate besprekorno. Bela duga haljina je definitivno "must have" letnji komad.

Pročitajte: Nataša Bekvalac blista – ponovo u belom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 31. Јул 2020. у 2:33 PDT

Bela je hit boja ovog leta - Monohromatski "outfit"

U belom od glave do pete izgledaćete doslovno kao sa stranice modnog magatine. Mini suknjica, beli top, ili majica sa jednostavnim printom i bele patike idealna su kombinacija za dnevnu, neobaveznu šetnju. Sa druge strane, bela košulja, ili romantična bluza, u kombinaciji sa pantalonama dubokog struka su savršen izbor ukoliko želite nešto posebno, za romantičnu večeru u dvoje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 3. Авг 2020. у 11:17 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram