Sve što jednoj ženi treba na jesen: O haljini Sanje Marinković se priča uveliko i to sa razlogom

Sve što jednoj ženi treba na jesen: O haljini Sanje Marinković se priča uveliko i to sa razlogom

Autor: | 18/09/2023

0

Haljina Sanje Marinković je sve što vam je potrebno ove jeseni! Voditeljka se nedavno pojavila  na jednom prestoničkom događaju i svojim izgledom ostavila bez daha sve prisutne.

Dušan Petrović

 

Ona je za ovu svečanu priliku odabrala lepršavu belu haljinu sa plavim cvetnim dezenom, koju je savršeno uklopila uz bež sandale, a ceo stajling zaokružila je malom svetlucavom torbicom u roze-plavim tonovima.

Haljena je okruglog izraza sa tri-četvrt rukavima i blago strukirana, tako da ako želite efektnu haljinu koja daje nestvaran izgled vašoj figuri i sakriva nedostatke, ona ove jeseni voditeljka ima rešenje za vas!

 

 

Inače, voditeljka uveliko gazi petu deceniju života, a o njenom izgledu ne prestaje da se priča.

Ipak, zgodno telo ne dolazi samo od sebe. Redovni i naporni treninzi, kao i zdrava ishrana sastavni su deo voditeljkinog života.

Pročitajte: Ne košta bogatstvo - Sanja Marinković oduševila haljinom za venčanje koju možete nositi i kasnije FOTO

Voditeljka je jednom prilikom istakla da joj nije važan samo izgled nego i zdravlje, te da su fizička aktivnost i pravilna ishrana osnova lepote.

"Redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela pokušavam da se negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila.", rekla je Sanja za Hello.

Ata Images

 

"Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću. Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate", dodala je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još