Đokovićeva supruga se pojavila u loži, boja njene haljine ima JAKU SIMBOLIKU FOTO

Đokovićeva supruga se pojavila u loži, boja njene haljine ima JAKU SIMBOLIKU FOTO

Autor: | 16/07/2023

0

Tokom Noletovog pohoda na 24. grend slem titulu bodrili su ga i otac Srđan i majka Dijana, i deca Stefan i Tara, a naravno i supruga Jelena.

Upravo ona je odisala posebnom elegancijom.

RTS

 

Jelena Đoković blista na tribinama u najglamuroznijem stilu. Nosi odevnu kombinaciju u očaravajućoj beloj boji, a reč je o odeći od tvida, koji se svrstava u neprolazne materijale u modi.

Pored nje je čuvena holivudska producentkinja i rediteljka, Debora Li Fernes, poznata javnosti i kao supruga slavnog glumca, koji je takođe u Noletovom navijačkom taboru.

Photo by Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Slučajno ili ne, Debora i Jelena Đoković su uskladile stajlinge, odnosno obe nose belu boju koja je inače i zaštitni znak Vimbldona.

Inače, bela boja je simbol  jasnoće, jednostavnosti, blagosti, savršenstva i prosvetljenja. Tradicionalno je povezana sa profesionalizmom i poslovnošću, ali može da ukaže i na sterilnost, hladnoću, krhkost, izolaciju.

Dobro je poznato da ljudskom oku previše bele ne odgovara jer svojom blještavošću može prouzrokovati glavobolju...

Pročitajte: Jelena Đoković odavno ne koristi parfem, a miriše božanstveno - Evo šta prska na kožu kada dođu paklene vrućine, ODMAH ćete probati

Na Jeleni Đoković vidimo i sunčane naočare mačkastog oblika koje je nosila i ranije tokom ovogodišnjeg turnira u Londonu. Na njoj je i prepoznatljiv nakit - još jedan simbol njenog stila odevanja.

Photo by Adrian DENNIS AFP Profimedia

 

Debora Li Furnes i Hju Džekman navijali su za Novaka Đokovića i prethodnih godina, jedna od takvih prilika bio je US Open 2019. kada su takođe sedeli u navijačkoj loži našeg asa.

Pročitajte: Jelena Đoković uz stari srpski običaj ispratila Novaka na finale Vimbldona, veruje se da donosi SREĆU VIDEO

Poznati par je među brojnim poznatim navijačima Novaka Đokovića, u tu grupu spadaju i Robert de Niro, Džerard Batler, Ben Stler, Kurt Rasel i Goldi Hon i mnogi drugi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin Photo by Adrian DENNIS AFP Profimedia

Pročitajte još