Dženifer Lopez izneverila modna očekivanja na Met Gali

Dženifer Lopez izneverila modna očekivanja na Met Gali

Autor: | 02/05/2017

0

Jedan  od najvažnijih događaja u svetu mode Met Gala svake godine okuplja vodeće zvanice iz šou biznisa a specifičan je po tome što  ima temu po kojoj bi zvanice trebalo da osmisle stajling.

Ovogodišnja tema bila je posvećena japanskoj dizajnerki Rei Kavakubo osnivačici modnog brenda "Comme des Garcons": Umetnost onoga “između”.

Pevačice, manekenke, glumice i starlete su se svojski potrudile da ne iznevere očekivanja, pa su plenile pažnju u kreacijama koje oduzimaju dah.

Met Galom su dominirale manekenke koje su zasenile sve svojim smelim kreacijama

Zanosna Dženifer Lopez je poznata po izuzetno provokativnim kreacijama koje ističu njene obline pa se sa nestrpljenjem očekivao njen dolazak u njujorški muzej Metropoliten.

Međutim, ona je napravila iskorak iz svog uobičajenog stajlinga, pa je odabrala dugu, plavu haljinu sa raskošnim plaštom koju potpisuje modna kuća "Valentino".

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 1, 2017 at 4:02pm PDT

Iako je izgledala zanosno, mnogi su glumici zamereli da je promašila temu Met gale, ali i da je njena modna transformacija suviše veliko iznenađenje, te da su od nje očekivali neko od njenih provokativnih izdanja.

Ipak, Dženifer se nije osvrtala na kritike već je blistala u društvu svog dečka Aleksa Rodrigeza.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram