Ovako se nosi bela muška košulja - provokativno, ležerno i trendi sa malo novca

Ovako se nosi bela muška košulja - provokativno, ležerno i trendi sa malo novca

Autor: | 04/06/2017

0

Kada se radi o neobičnim i efektnim modnim izdanjima, Rijana je neko ko svakako prednjači po svom stilu u odnosu na mnoge druge zvezde. Ipak, neke njene kombinacije su savim prihvatljive, ako uključite malo mašte, a pride, ova modna kombinacija ne mora upošte da vas košta previše.

Rijana naravno nosi brendiranu oversize mušku košulju, ali vi možete da pazarite i sasim običnu, xxxl mušku košulju bele boje i "začinite" je detaljima kao što je i ona uradila.

Providan kaiš naglašava struk, dok su ramena otrivena, a nakit je sveden na minimuum. Ako uspete da pronađete košulju koja ima našivene džepove na sebi, onda imate savršenu haljinicu za leto.

Ako vam oversize rukavi prave problem, budite domišljati i uz par poteza iglom i koncem napravite nabore koji će učiniti da rukav ne visi preko ruku, već daje utisak ležernosti.

Možda vam je dekolte koji Rijana ima ipak previše, ispod ovakve košulje-haljine, možete obući top u nekoj jarkoj boji ili pak majičicu koja će ublažiti provokaciju.

Niko vam neće zameriti i ako se odlučite da oko vrata ponesete neku ogrlicu od bižuterije, ali birajte neke tirkizne, koralno ružičaste tonove koji će učiniti sve efektnijim, aza veče možete da se poigrate sa metalik tonovima.

 

Rijanu su ovih dana prozivali zbog viška kilograma, pa su čak iovu njenu modnu kominaciju nazvali "sumo rvačica outfit", ali mi smo mišljenja da ona izgleda sjajno i da nikako nema višak kilograma.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. printscr/youtube
Tagovi: rijana

Pročitajte još