Francuzi polemišu o modi prve dame: Da li Brižit Makron nosi prekratke haljine?

Francuzi polemišu o modi prve dame: Da li Brižit Makron nosi prekratke haljine?

Autor: | 21/06/2017

0

Brižit Makron, prva dama Francuske, nedeljama je bila zanimljiva medijima jer je starija 24 godine od muža, što je baka, najstarija Prva dama... sada je francuska javnost odlučila da joj pažnju skrene na njene prekratke suknje i haljine.

Sa 64 godine, ova bivša profesorka i supruga predsednika Emanuela Makrona ne zamara se tuđim mišljenjima pa u svečani prilikama često bira moderne haljine koje su visoko iznad kolena.

Što po protokolu nije rezervisano za svečane događaje i njen položaj koji obavlja.

S druge strane stil joj niko ne spori, ona uvek odiše slobodnim, modernim modnim izrazom, samopouzdanje joj ne manjka, ali njena kolena su previše u prvom planu, smatraju modni znalci.

Zbog ove njene "sklonosti" sada se u Francuskoj vodi rasprava da li su suknje 15 santimetara iznad kolena primerene za njen položaj i godine.

 

Rasprava se posebno zahuktala kad je pozirala sa ostalim prvim damama, uključujući Melaniju Tramp, a samo su se njoj na fotografiji videla kolena.

A post shared by @lanuitjreve on Jun 13, 2017 at 4:45am PDT

 

Dok "rat bukti" Francuzi su pozvali u pomoć i Koko Šanel sa njenim vanvremenskim modnim savetima koja je bila oštro protiv pokazivanja kolena.

"Kolena su najružnij deo ženskog tela", tvrdila je ikona stila.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty