Suzana Perić publici Belefa predstavila kolekciju za proleće/leto 2017 "Ples po oblacima"

Suzana Perić publici Belefa predstavila kolekciju za proleće/leto 2017 "Ples po oblacima"

Autor: | 26/06/2017

0

Sinoć je u okviru 26. Beogradskog letnjeg festivala u prelepom ambijentu Bašte Studentskog kulturnog centra održana revija modne kreatorke Suzane Perić.

Suzana Perić publici Belefa predstavila je kolekciju za proleće/leto 2017 „Ples po oblacima“. Saradnjom sa Belefom zaokružen je put ove kolekcije, započet na Aerodromu „Nikola Tesla“ na Fashion Selectionu, nakon čega je kolekcija prikazana na Serbian Fashion Weeku u Novom Sadu, a potom sa ogromnim uspehom na Fashion Weeku na Malti.

Mnogobrojna publika sinoć je na Belefu imala prilike da vidi lepršave haljine u kojima će se žene osećati moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno u svakoj situaciji, i koje, prema rečima kreatorke, otkrivaju dozu sofisticiranosti i glamura, poput samog Beograda i njegovih žiteljki, čuvenih Beograđanki.

Gostima se na početku programa obratila Ivona Jevtić, gradska sekretarka za kulturu, nakon čega je usledio nastup Ane Štajdohar, kojim je revija i zatvorena. Program je vodila Adriana Čortan, a u kolekciji Suzane Perić „Ples po oblacima“ iz publike su uživali Milka Forcan, Nada Macura, Lena Bogdanović, Vanja Bulić sa suprugom, Novak Nedić, Maja Manojlović...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Belef

Pročitajte još