Oduševiće vas ova neobična i zanimljiva Zendajina haljina

Oduševiće vas ova neobična i zanimljiva Zendajina haljina

Autor: | 05/07/2017

0

Mlada pevačica Zendaja Kolman, inače poznata po jedinstvenom modnom stilu, ume da ponese i najelegantnije modele iz kolekcija vrhunskih kreatora, isto kao kada je u džinsu i najobičnijoj majici. Ona je dokaz da je stav, ono što nosite u sebi i sigurnost u sebe, jedino važno prilikom izbora garderobe.

Ova haljina-duks je izbor njenog dugogodišnjeg stiliste i saradnika Lou Rouča, a delo je modnog dizajnerskog dua, Viktora i Ralfa.

Ako malo bolje pogledate haljinu, shvatićete zašto je Zendaja za nju rekla da je "sasvim običan duks", ali uz detalje i dobro usklađen kolorit svih dodataka, ovaj "duks" je postao zaista sjajna haljina!

Naravno tonovi kafe, zemlje i peska su in, jer se i dalje akcentuje prirodnost u tonovima, kao harmonija sa prirodom, a dinamičnost ovih karnera i aplikacija samo naglašava mladalački duh.

Just a sweatshirt really...casual @viktor_and_rolf @luxurylaw @mireyacierto

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Jul 4, 2017 at 6:48pm PDT

Frizura i šminka su minimalistički, ponovo se naglašava svež, prirodan izgled, što Zendaji i nije teško jer je zaista mlada, a cipelice su usklađene sa ovom neobičnom kombinacijom.

Baby face... @covergirl (side note...I did not do my hair at all?)

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Jul 4, 2017 at 8:16pm PDT

Ova haljina jeste delo ruku veštih dizajnera, ali, ako ste dovoljno kreativni, maštoviti i umete dobro da baratate iglom, koncem ili mašinom za šivenje, mislimo da je ovaj model pravi izazov za vas!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: zendaja

Pročitajte još

Najnovije vesti