Amal Kluni na večeri sa dragim: Blistav osmeh i sjajna figura posle dva meseca od porođaja

Amal Kluni na večeri sa dragim: Blistav osmeh i sjajna figura posle dva meseca od porođaja

Autor: | 08/08/2017

0

Pre samo dva meseca Amal Kluni, supruga glumca Džordža Klunija, rodila je blizance, a već je vratila besprekornu figuru i uskočila u konfekcijski broj koji je nosila i pre trudnoće.

Da se advokatica za ljudska prava, 39-godišnja Amal, itekako dobro snašla u majčinskoj ulozi, govori njena opuštenost na večeri u izlasku sa suprugom, glumcem Džordžom Klunijem. Isto tako zadovoljnim čini se i on, koji svoju dragu i dalje drži za ruku i ponaša se vrlo zaštitnički gde god se pojave.

A post shared by Jamalouki (@jamaloukimag) on Aug 8, 2017 at 12:05am PDT

Par ovog leta uživa u glumčevoj vili na italijanskom jezeru Komo koje je inače vrlo mondena destinacija. Sinoć su izašli na večeru, a s njima u restoranu Gatto Nero ovaj put viđena je i majka atraktivne pravnice, Barija.

Upravo su se u vili na Komu danas nerazdvojni Amal i Džordž i venčali 2014. godine. Blizance, devojčicu i dečaka koje su nazvali Ela i Aleksander, dobili su dve godine i deset meseci kasnije.

Amal, velika miljenica modnog sveta, ni ovaj put nije podbacila - bila je vrlo atraktivna u kombinezonu na crne i bele vertikalne pruge, širokih nogavica i bez naramenica.

Who: Amal Clooney Wearing: Elisabetta Franchi Where: out in Italy

A post shared by Check the Tag (@checkthetag) on Aug 8, 2017 at 11:30am PDT

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: amal kluni