Fashion inspiracija: Dobitne kombinacije Jelene Rozge

Fashion inspiracija: Dobitne kombinacije Jelene Rozge

Autor: | 28/12/2016

0

 

Pop zvezda Jelena Rozga od početka karijere mamila je uzdahe svojim stasom i glasom, ali i ženstvenim stilom. Jelena je u poslednje vreme stalno u žiži javnosti, što zbog profesionalog života, što zbog privatnog i veze sa violončelistom Stjepanom Hauserom. Međutim, to nije jedini razlog mnogobrojnih fanova lepe Splićanke.

Ova dama zavidne figure prava je inspiracija svojim obožavateljkama i kada je moda u pitanju. Jelena prati fashion trendove koje nosi u svom stilu, a to redovno deli sa fanovima na Instagramu. Ženstveno, damski i seksi jeste opis većine njenih modnih kombinacija, a to nije izuzetak ni za onu u kojoj je pozirala na najnovijoj fotografiji na društvenim mrežama.

Rame uz rame sa Karli Klos i Džordan Dun: Jelena Rozga u novoj kampanji za Liu Jo

Jelena je ponela crnu trendi rolku dugih rukava i duboku kožnu suknju koja prati liniju tela i naglašava obline. Uz ovo je Rozga za fotografisanje ponela crne sandale sa srebrnim kaišićima, a crevni karmin i lak bili su seksi detalj. Odličan izbor boja, ljubičaste i crne, savršeno su pristajali ovoj lepoj plavuši, zar ne?

U nastavku pogledajte neke od Jeleninih elegantnih kombinacija i neka vam budu inspiracija za predstojeće praznike i proslave:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. arhiva Hello!/instagram