Penelope Cruz u Versaće štiklama od 12 santimetara u kojima noge izgledaju savršeno

Penelope Cruz u Versaće štiklama od 12 santimetara u kojima noge izgledaju savršeno

Autor: | 13/03/2018

0

Glumica Penelope Kruz u poslednje vreme je zauzeta promovisanjem novog filma "Loving Pablo" u kojem glumi zajedno sa svojim suprugom Havijerom Bardemom.

Drama španskog reditelja Fernanda Leona de Aranoe govori o zloglasnom šefu narkokartela Pablu Eskobaru, koga je tumačio glumac Havijer Bardem dok je uloga novinarke koja se zaljubljuje u njega pripala Penelopi Kruz.


Lepa glumica na dodelu nagrada Unije sindikata glumica i glumaca u Madridu došla je na crveni tepih u Balmain blistavoj kaskadnoj haljini sa srebrnim nitima bez naramenica, a upotpunila ju je sa pripadajućom šalom s kojim se nežno ogrnula.

Efektna kreacija dodatno je naglasila senzualnu siluetu latino glumice, a posebnu pažnju su privukle visoke sandale na platformu brenda Versace. Ovaj model glumica je nedavno nosila na dodeli nagrada Goya.

Elegantni model sandala s vrtoglavo visokom potpeticom od 12 santimetara vizuelno izdužuje noge i stavlja ih u prvi plan, a to je zasigurno razlog zašto se za njih odlučila i popularna glumica.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti