Ukrala šou Ronaldu: Heorhina blistala na dodeli sportskih nagrada u Lisabonu (foto)

Ukrala šou Ronaldu: Heorhina blistala na dodeli sportskih nagrada u Lisabonu (foto)

Autor: | 20/03/2018

0


Izabranica Kristijana Ronalda privlači pažnju gde god da se pojavi, a njen dolazak na dodelu sportskih nagrada u Lisabonu zasenio je sve ostale zvanice.

Heorhina Rodrigez pojavila se u društvu zvezde Real Madrida koji je deveti deveti put je izabran za najboljeg portugalskog fudbalera. Heorhina je  strpljivo pozirala brojnim fotoreporterima pokazujući besprekornu figuru ali i novi imidž.

Crnokosa lepotica je skratila šiške, koje su doprinele da izgleda ozbiljnije, a odlučila je da za ovo gala veče zaboravi na seksi haljine i obuče crvene pantalone sa visokim strukom koje su dodatno naglasile njenu zanosnu liniju.

Nogavice koje se šire, vizuelno su izdužile noge lepe manekenke, a crni uski top napravio je odličan kontrast.

Kombinaciju je upotpunila malom Šanel torbicom i crvenim karminom koji joj je savršeno pristajao.

A post shared by @cristiano.offcialll on Mar 20, 2018 at 5:00am PDT


– Zahvalan sam na nagradi koja pripada svim mojim saigračima. Prošla godine je bila fantastična i nezaboravna, kako kolektivno, tako i individualno. Osvojio sam i petu Zlatnu loptu, kao i dobio četvrto dete. To je još jedan rekord, tri deteta za isto toliko meseci. Uvek verujem da sam najbolji, bez obzira šta mnogi pričaju, ja govorim na terenu – rekao je Ronaldo na svečanosti u Lisabonu
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još