Trudna Kejt Midlton ne odustaje od omiljene modne formule

Trudna Kejt Midlton ne odustaje od omiljene modne formule

Autor: | 21/03/2018

0

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midleton koju tek nekoliko nedelja deli od termina porođaja, i u trudnoći je ostala verna svojim ženstvenim kreacijama.

Kejt Midlton nastavlja sa svojim protokolarnim dužnostima, pa je dobro raspoložena posetila Royal Society of Medicine u Londonu.

Vedrim je tonovima, lepa brineta donela dašak proleća vetrovitom Londonu!

Nije novost da vojvotkinja od Kembridža vrlo rado nosi pastelne tonove pa se i ovog puta odlučila za proveren stajling: haljinu i odgovarajući kaput njene omiljene dizajnerke Dženi Pekam čije kreacije Kejt obožava da nosi.

Jednostavan outfit upotpunile su štikle od brušene kože u 'nude' nijansi, zahvalnoj neutralnoj boji koja paše uz gotovo svaku kombinaciju te noge čini dužim i vitkijim.

Kejt se i ovaj put odlučila za zelenu koju je prigodno nosila i na dan Svetog Patrika, zaštitnika Irske, kada se kraljevski par pridružio paradi koja se održala u Londonu.

Midlton često nosi vedre boje, baš kao i kraljica Elizabeta II, a razlog je vrlo jednostavan: kako bi se izdvojile iz mase prilikom javnih nastupa.

https://www.hellomagazin.rs/moda/svi-kaputi-jedne-vojvotkinje-da-li-je-kraljica-elizabeta-stilska-inspiracija-kejt-midlton/

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Kejt Midlton

Najnovije vesti