Sara Džesika Parker na meti kritika: Samo ti kristalna kugla nedostaje, pretvorila si se u lik iz horor filmova!

Sara Džesika Parker na meti kritika: Samo ti kristalna kugla nedostaje, pretvorila si se u lik iz horor filmova!

Autor: | 08/04/2018

0

Izgleda da zvezdi serije „Seks i grad“ u poslednje vreme baš ne ide. Prvo je u žiži javnosti bila zbog sukoba sa koleginicom Kim Katral, kojoj je zasmetala njena izjava saučešća. Njih dve su se danima prepucavale preko društvenih mreža i tako mnogima uprljale sećanje na omiljenu seriju. Sada je Sara ponovo na meti kritika, ali ovoga puta zbog stila.

Poznata po ličnom pečatu, pomalo sličnom onom koji je proslavio Keri Bredšo, Sara se pojavila na jednoj svečanosti u čuvenoj njujorškoj biblioteci, i to u odeći brenda „Dolce&Gabbana“. Preko haljine zlatnih i braon nijansi Keri je ogrnula moderan mantil cvetnog desena s resama, a na glavi je imala tirkizni turban protkan lameom.

Čini se, spojila je nespojivo. Ipak, jači utisak od ove nesvakidašnje i originalne kombinacije na njene obožavaoce ostavio je baš njen lik.

Fanovi po ko zna koji put nisu imali milosti prema Sari, pa su joj kazali da izgleda kao veštica.

- Samo ti kristalna kugla nedostaje, pretvorila si se u lik iz horor filmova! - samo je jedan od komentara.

Mnogi su je molili i da prestane sa botoksom jer se od njega sasvim izobličila. Za kraj, jedan od pratilaca je poručio da je njen autfit dobar, kao i brend, ali da je ona loša osoba i da je najružnija u celom Holivudu. Oštro, zar ne?

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti