Džulija Roberts i Nikol Kidman biraju promišljeno: Crno-belo je uvek šik i glamurozno

Džulija Roberts i Nikol Kidman biraju promišljeno: Crno-belo je uvek šik i glamurozno

Autor: | 15/01/2019

0

Dve dive Holivuda sijale su na crvenom tepihu dodele nagrada kritičara Critics Choice Awards, opredelivši se za crno-bele kombinacije, jer tu nikada nema greške, šik je obezbeđen, a glamur se podrazumeva...

Džulija Robert se ponovo opredelila za pantalone i zanimljiv gornji deo sa šlepom, pokazavši da haljina nije obavezna za glamur, ali i da će izgleda ovogodišnje dodele nagrada za nju proći u znaku pantalona.

Svi su zapazili njen neobičan manikir, kao i par zanimljivih prstenova na ruci.

Svedena šminka, već prepoznatljiv osmeh (koji sve više podseća na uvežban grč uz širom otvorene oči), i frizura koja je izgledala vrlo čudno. Opušteno, možda i previše, jer, nas je barem podsetila na stil - "nisam imala vremena".

Za razliku od nje, Nikol Kidman se potrudila da njena meka plava kosa ima odgovarajuću formu (mada ni njena frizura nije sjajna, kao ni kosa), decentna šminka je naglasila njene oči i besprekoran ten.

Nikol se odlučila za dugu haljinu koja prati liniju tela, u monohromatskom izdanju, sa neobičnim "školjka" detaljem koji naglašava figuru, a koju potpisuje modni brend Armani, u kojoj je zaista izgledala savršeno.

Za razliku od Džulije, Nikol ne voli neobične lakove na noktima, te se odlučila za frenč manikir, ali je zato nakit s dijamantima i smaragdima upotpunio kombinaciju, kao i efektna torbica.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti