Romantična vojvotkinja: Megan Markl je u ovoj haljini neodoljivo podsećala na princezu Dajanu (foto)

Romantična vojvotkinja: Megan Markl je u ovoj haljini neodoljivo podsećala na princezu Dajanu (foto)

Autor: | 23/10/2019

0

Vojvotkinja od Saseksa se na suptilan način trudi da prilikom svakog svog javnog pojavljivanja, oda počast princezi Dajani, te se tako ovoga puta pojavila na ceremoniji otvaranja One Young World Summita u Londonu, gdje je najviše pažnje privukao upravo njen autfit.

Megan je tom prilikom nosila ljubičastu haljinu s dugim rukavima čiji dizajn potpisuje brend Aritzia, a kombinovala ju je uz mornarskoplave štikle. Nežni talasi u kosi i decentna šminka savršeno su upotpunili ovo romantično izdanje, a mnogi su primetili da je vojvotkinja jednostavno blistala.

Takođe, modnim znalcima nije promakla sličnost ovog autfita s jednim od najpoznatijih koje je, 1996. godine, nosila princeza Dajana.

Dugačka haljina, iako bez rukava, krojem neodoljivo nalikuje upravo na ovu koju je Megan obukla, a sličnost je naglašena i izborom identične boje. Ali princeza Dajana tada je posvetila pažnju i modnim dodacima u istoj boji, klasičnim štiklama, torbici, naušnicama i narukvici. Ipak, dominaciju ljubičaste ublažila je efektnom belom čoker ogrlicom i tako još jednom potvrdila da joj nije nedostajalo modne odvažnosti, piše Jutarnji.hr.

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs Guliver/Getty