Obucite se za poslovni sastanak po ugledu na Eminu Jahović (foto)

Obucite se za poslovni sastanak po ugledu na Eminu Jahović (foto)

Autor: | 30/11/2019

0

Idealan poslovni stajling Emine Jahović

Nauka je bezbroj puta dokazala - prvi utisak je najbitniji, posebno u poslovnom svetu. Ma koliko vaša radna biografija bila impresivna, vaše iskustvo bogato i obrazovanje na zavidnom nivou, važno je kako ćete sebe predstaviti prilikom prvog razgovora sa poslodavcem ili klijentom Kako je u prirodi ljudi da prvo obrate pažnju na vizuelno, potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Odaberite elegatnu poslovnu kombinaciju u kojoj izgledate profesionalno. Emina Jahović je pokazala idealan stajling koji može da vam posluži kao inspiracija.

Pevačica dobro zna da je klasika uvek u modi, pa je za jedan poslovni sastanak odabrala  bezvremenski odevni klasik  - jednostavno crno odelo.

Sa prednje strane sako je obogaćen sofisticiranim modnim detaljem od pliša, a  pantalone dosežu tačno do članaka- kako bi noge izgledale vizuelno duže.

Nekad su bile modni greh: Emina Jahović u čizmama koje nisu za svakoga (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 30. Нов 2019. у 12:47 PST

Emina je odelo uparila sa jednostavnom crnom rolkom i crnim salonkama na malu potpeticu, a trendi tašnica uokvirila je ovu kombinaciju idealnu za poslovni sastanak.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Emina Jahovic
Tagovi: emina jahović