Štedljiva Neda Ukraden 5. put u istoj haljini: Kad vidite koliko je praktična, sve će vam biti jasno

Štedljiva Neda Ukraden 5. put u istoj haljini: Kad vidite koliko je praktična, sve će vam biti jasno

Autor: | 28/06/2024

0

Neda Ukraden ovog leta proslaviće 74. rođendan, ali nema sumnje da su za nju godine tek običan broj.

Pop zvezda, iza koje je pet decenija uspešne karijere, i dalje nastupa s nesmanjenim entuzijazmom. Istovremeno, može se pohvaliti ogromnom energijom i odličnim izgledom.

Luka Šarac

 

Neda Ukraden godinama je u samom vrhu muzičke scene. Mnogo je radila, dosta zaradila i, sasvim zasluženo, ničega se ne lišava. To ne znači i da se rasipa.

Iako poznata po negovanom izgledu i damskim manirima, pevačica nije od žena kojima je najvažnije da u garderoberu imaju firmiranu odeću. Još manje obraća pažnju na to da u istoj odevnoj kombinaciji ne izađe dvaput u javnost.

Naprotiv, Neda je vrlo ekonomična. Uostalom, zašto ne bi više puta obukla omiljenu haljinu koja joj, uz to, još i dobro stoji.

Pročitajte: Sakriva mane, ističe obline - Neda Ukraden se pojavila u savršenom kombinezonu, cipele su posebna priča

U dugoj plavoj haljini sa cvetnim printom Neda Ukraden prvi put se pojavila pre dve godine. Uparila ju je sa laganim letnjim salonkama i napravila odličan autfit.

Haljinu je prošetala na muzičkom festivalu u Vodicama, a pozirajući na terasi hotela, s pogledom na popularno primorsko mesto, pesnički je poručila: Nigde nema te lepote...

Instagram

 

U istoj haljini snimila je i spot za pesmu “Lavanda”. Kadar sa seta podelila je na Instagramu uz tužne vesti.

– Ove prekrasne fotografije sa snimanja spota za pesmu “Lavanda” napravio je Stipe Šurlin koji je, na žalost, nedavno tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Otišao je jedan mladi, talentovani čovek, zaljubljenik u fotografiju, svoj kraj i svoju porodicu. Supruzi Petri, ćerkici i ostaloj porodici najdublje saučešće.

Instagram

 

U svom omiljenom komadu garderobe Neda Ukraden nastupila je bar još tri puta.

Jednom ju je kombinovala sa srebrnim sandalama, kao prilikom posete Baru, gde je učestvovala na manifestaciji “Ribar fest: Noć od ribe i muzike”.

Instagram

 

Drugi put, i to na koncertu u Ohridu, uz haljinu je ponela bele patike.

Instagram

 

Ovih dana Neda Ukraden boravi u rodnom Imotskom, odakle je poslala foto razgednicu. Pogađate, u plavoj haljini.

– Kako je dobro videti te opet. Susret nakon 50 godina sa dragim prijateljem, cenjenim hrvatskim i svetski poznatim slikarom Zvonimirom Mihanovićem – napisala je na Instagramu.

Instagram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević