Zar u tim godinama? Eva Longorija zapalila Kan provokativnim izdanjima od kojih se svima zavrtelo u glavi

Zar u tim godinama? Eva Longorija zapalila Kan provokativnim izdanjima od kojih se svima zavrtelo u glavi

Autor: | 21/05/2024

0

Eva Longorija na Kanskom festivalu

Tri dana, sedam stajlinga. Bar onih koje su zabeležili fotografi. Eva Longorija stigla je u Kan pred samu završnicu prestižnog festivala, čisto da malo začini atmosferu. I uspela je u tome.

Holivudska zvezda latino porekla nedavno je proslavila 49. rođendan. To ističemo da biste imali u glavi da je na pragu šeste decenije. Jer, za izdanja u kojima smo je videli teško bi se odlučile i mnogo mlađe žene.

Victor Boyko/Getty Images

 

Svaka haljina istakla je obline, neke i previše. Bilo je i delova koje je otkrila, takođe previše, pa su mnogi pripadnici jačeg pola morali da mere pritisak. Potpuno ih razumemo.

Pročitajte: Ovako izgleda telo žene koja je pametno skinula 20 kilograma - Eva Longorija oduzima dah

Jednu od najlepših haljina ponela je prve večeri na crvenom tepihu. U model je utkano bezbroj šljokica, pratio je siluetu, otkrivao leđa, a kada se okrenula prema fotografima, nije im bilo svejedno.

Dekolte je bio na izvol’te! Nije se ranije toliko isticao, verovatno je ugradila silikone, komentarisali su neki.

Cindy Ord/Getty Images

 

Nikog nije ostavila ravnodušnim ni u glamuroznoj nude kreaciji, kakve su proteklih sezona vrlo popularne među poznatim damama koje imaju smelosti za to.

Model je proziran, ali se ispod ipak nazire postava u nijansi kože. Jedine aplikacije su listovi od cirkona.

Andreas Rentz/Getty Images

 

Dekolte je prošetala i narednog dana, mada su, zahvaljujući superdubokom šlicu na provokativnoj haljini, ozbiljnu konkurenciju gornjem delu tela pravile i noge. Jednu je izbacila u stilu Anđeline Džoli.

No, modna revija najzgodnije „očajne domaćice” tu se nije završila.

Victor Boyko/Getty Images

 

Eva Longorija blista na Kanskom festivalu u punom smislu reči. Čuvenu smotru, tradicionalno, prate i žurke, uglavnom pod vedrim nebom. Za jednu je odabrala nešto smireniji autfit, mada i dalje izazovan.

Pročitajte: U osmoj deceniji pokorila Azurnu obalu - Meril Strip u belom odelu održala čas elegancije

Lagana bela košulja sa prozirnim „efektom“, suknja sa šljokicama i široki osmeh nisu postigli ništa slabiji rezultat u igri „ko je zapalio Azurnu obalu”. A ko je pobedio? To procenite sami, uz pomoć ovih fotografija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vittorio Zunino Celotto/Getty Images